Na območju Policijske uprave Maribor policisti obravnavajo prijavo o pogrešani osebi.

Pogrešan je Denis Spešič, stanujoč v Mariboru. Nazadnje je bil viden včeraj, 10. septembra 2020, v večernem času na območju Slivniškega Pohorja. Takrat je odšel z oddelka za pljučne bolezni Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Denis Spešič je visok okoli 165 centimetrov in je vitke postave. Ima kratke črne lase, temne oči, ovalen obraz, na podlahti leve roke ima vtetovirano mačko z neznanim napisom. Ob odhodu je bil oblečen v pižamo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

»Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200,« so pozvali na Policijski postaji Maribor. Za sodelovanje in pomoč so se že vnaprej zahvalili.

Foto: Policijska uprava Maribor

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Busybee (nepreverjen)

samo zate, da si mal razširiš obzorje in ne gledaš samo režimske rtv. Kdo v tej državi dela probleme in razdor?
vir: jutranji list.
Tužbu je podnijela nekadašnja vlada Mire Cerara, dok je u ožujku formirana nova vlada Janeza Janše, koja se zalaže za MIRNO rješavanje sporova.

Prijašnje vlade, koje su vodili Miro Cerar i Marjan Šarec, inzistirale su na SUDSKOM rješavanju sporova s Hrvatskom, posebno inzistirajući na "načelu vladavine prava", ne samo u sporu oko terana nego i graničnom prijeporu, uz povremene ocjene da je Europska komisija pristrana u korist Hrvatske.

Oni345 (nepreverjen)

Ti je prislo ze vgojno? Slabo mislen...

In reply to by Busybee (nepreverjen)

Starejše novice