V prometni nesreči, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila in ki se je zgodila minuli petek, se je poškodovalo pet oseb.

Minuli petek, malo pred 19. uro, se je v naselju Moravske Toplice zgodila prometna nesreča dveh osebnih avtomobilov, v kateri se je poškodovalo več oseb. 

»Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil s pripetim lahkim priklopnikom. V prometni nesreči so bili štirje udeleženci lahko telesno poškodovani, en udeleženec prometne nesreče je bil hudo telesno poškodovan. Zoper povročitelja prometne nesreče je bil odrejen strokovni pregled. Po pridobljenem rezultatu  strokovnega pregleda, bo zoper povzročitelja podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo,« so sporočili iz PU Murska Sobota.

Preberite še

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Franček rad Čoha (nepreverjen)

sto narejdo nesreco

jonmith (nepreverjen)

Thanks for sharing the article, and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner state and knowi https://kodi.software/ ng when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Starejše novice