V soboškem parku smo opazili dve policijski vozili in večjo skupino ljudi.

Policisti imajo danes očitno polne roke dela. Že zjutraj smo lahko opazili dve vozili pri okrepčevalnici Pajdaš, zdaj se policijska vozila nahajajo še na precej bolj neobičajnem mestu - v soboškem parku.

Kaj točno se dogaja, za zdaj ni jasno, po informacijah, ki smo jih uspeli pridobiti pa naj bi v parku prišlo do pretepa in to na mestu, kjer se v zadnjem letu dni vse pogosteje zadržujejo narkomani.

Težave z narkomani

Kot nam je še uspelo izvedeti, naj bi bila ravno slednji udeleženi v pretepu, kar pa ni nič novega. Na omenjene težave smo na našem mediju opozarjali že sredi lanskega leta, a odgovorni reševanju te problematike očitno niso namenjali dovolj pozornosti.

Kot nam je pojasnila Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota, pa naj bi bile v pretepu udeleženi dve osebi.

"Danes okoli 16.30 je bila podana prijava zaradi kršenja javnega reda in miru. Kot je bilo ugotovljeno na kraju dogodka, naj bi moški s palico po roki udaril drugega moškega, ki pa pri tem ni bil poškodovan, niti ni iskal zdravniške pomoči. Eni osebi je bil izdan plačilni nalog," nam je sporočila Rauševa.

S spleta

Komentarji (46)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
markoman (nepreverjen)

Naribate jih trbej tak
rejdno tan, nej pa policijo zvate ;)

Frajtonardo (nepreverjen)

V ka se to vele-selo spreminja?

goosttg (nepreverjen)

Kaj pa če so tudi sami šli malo po-šnjofat ??
ne jim biti nevoščljivi !!

In reply to by Frajtonardo (nepreverjen)

ubojica (nepreverjen)

pakirajte to ven, prevec je otrok !!!!
g zupan akcija

Butalec (nepreverjen)

Feboja nazaj aktivirati iz penzije!De hitro pendrek pel pa bo mir...V naših časaj je v parki red biu da je on po parki odo...Prvo je za preventivo vrezo za vuja pa te pito kak je?

gemmo (nepreverjen)

kda je febo bil je bar zanimivo bilau, kak si ga na daleč vido so đole pa rizle samo letele po luftaj :) no či te je ba daubo, si ga pa malo lepše pogledno, se njemi nasmejo, pa je že bil cejli mejki.... haha tau so bili cajti!

In reply to by Butalec (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Ja te de (njemi osebno simpatičnin) moškon zanalašč po riti s svetilkov sveto ka de kao drogo isko....

In reply to by Butalec (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Me zanima če je obstajala službena potreba, da se Policija z avtomobili vozi po parki. Bi bilo težko tistih 50 metrov prehoditi peš? Nikoli v času komunizma se policija s fičoji in stoenkami nej vozila po parki.

sijo1972 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Na svetu še obstajajo komunistične države pa se preseli.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ti nisi ravno pri sebi. Jaz samo ugotavljam, da niti v totalitarnih časih Ljudska milica ni dirkala po parku z avtomobili. Če so kje intervenirali so to naredili brez cirkusa.

In reply to by sijo1972 (nepreverjen)

Gmgm (nepreverjen)

Ja, pa ci bi kaj rabili iz avta, pa bi narkicem povedal naj malo pocakajo. Ti bi sel sam v gruco nimakov? Eni pac si pac nekse napake morate ustvariti

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

ropotalo (nepreverjen)

čarni vrag ............ Ko je policija imela fičeke je nej mladina bila tak zbešnjena in na drogaj .Takrat so se nej rabili voziti po parkaj miličari .

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

ropotalo (nepreverjen)

Delat je nagnati .Socialno pomoč dobijo ,da se lahko drogirajo .Po tem pa še hodijo na metadon in seveda vse brezi haska .Državo letno košta metadon milijon € za betežno deco pa se zbirajo štuplini drogerašom se pa pomaga .Žalostno v tej državi zavoženi .Če lahko dela človek ,ki je star 60 let takši mladi konji 25---30 let pa na socialki .Tej si ne rabijo dela iskati in se na zavodi javljati tisti pa ki so dopolnili 55 let in več pa morajo hoditi na predavanja in si delo iskati .Sramota .Če bi drogejrane stirali delat ali ukinoli pomoč bi se že spametovali . Se kdo vpraša ,kje država vzame ? Saj državi nikjer ne rastejo € to je denar davkoplačevalcev

butalec (nepreverjen)

Ropotalo, podpišem!
Našoj državi pa predlagan (ka de še bole socialna pa čuteča), ka naj z zdravstvenoga doma medicinske sestre kar na to klop v parki metadon nosijo, ka se ovin nede trbelo ta paklati, tak se cejli trousijo!

In reply to by ropotalo (nepreverjen)

ropotalo (nepreverjen)

++++++++++++++++++++++++++++++++

In reply to by butalec (nepreverjen)

suljo (nepreverjen)

Ednok naj že v zapor spravijo tej travaše ka nedo smrdeli po parki pa blokaj.

kukorca123 (nepreverjen)

od trave še nišče nej mreo, so samo pozitivne učinki zato jo pa vse države legalizejrajo samo mij loleki si še zatiskamo oči.. tobak ti ne smrdij seronja ? tü se ide za trde droge ne meči vse v en koš !

In reply to by suljo (nepreverjen)

žblj (nepreverjen)

Kelko razrejdov osnovne šoule maš tij končanih?

In reply to by suljo (nepreverjen)

Suljo (nepreverjen)

6 ali 7 ne spomnim se točno, ka si ti tudi bil moj sošolec, ka san jih lekar 3x meu nove?

In reply to by žblj (nepreverjen)

........... (nepreverjen)

Se ti vidi ka vaček nebi bedarij pijso..

In reply to by Suljo (nepreverjen)

nikolaus (nepreverjen)

dva ste se mela radiva pa policajon tau v naus šlo

lauraas (nepreverjen)

Travo legalizirat, pa bo mir in vse lepo, saj bodo po cele dni dreveni ležali in takim ni za pretepe in vlome.

lauraas (nepreverjen)

E ropotalo, tako ti je to, ko je levica na vladi.

lauraas (nepreverjen)

Kaj bo pa še, ko bo trava legalizirana, polovica mladine bo po cele dni zasanjana ležala in se tja vlačila,... Kdo bo pa takrat delal?

Picekkk (nepreverjen)

Baba glupa SDSovska!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

black panter

poseren se na drogeraše,zaradi mene lejko vsi v ton momenti pocrkajo.

SimonP (nepreverjen)

Mislim, da je situacija v soboškem parku že zdavnaj ušla izpod nadzora. Vsak dan hodim skoz park v službo in nazaj, popoldne pa pogosto z otrokom na sprehod ali na otroško igrišče. To, kar se dogaja v parku, je živa katastrofa. Narkomani posedajo na klopeh, predvsem tam ob ribniku, običajno tudi popivajo, se derejo in še kaj. Pa da ne bo pomote, ti niso zadeti od trave, ampak bi prej rekel, da so na kakšnem heroinu ali kaj podobnega. Sem jo v srednješolskih letih tudi sam občasno kadil, pa vem kako izgleda človek, ki je zadet od trave. Večkrat opažam tudi enega starejšega z očali in dolgimi lasmi spetimi v čop in z denarnico na verigi, ki sigurno ni iz naših koncev. Verjetno kakšen razpečevalec droge ali kaj takšnega. Starši se preventivno izogibamo tistega dela parka, saj se tam enostavno ne moreš počutiti varno, otroku pa tudi težko pojasniš, zakaj se nekdo sredi belega dneva dere in opoteka kot zombi. Policija? Odkar hodim skozi park v službo in odkar imam otroke, jih še nisem videl v parku. Mislim, da bi morali biti bolj prisotni, če ne drugega, pa zaradi občutka varnosti.

feri11 (nepreverjen)

Maš praf, tej vogrin s čopon se je pojavo kakšo leto nazaj, postaple po varaši, pa zgleda ka njemi kar dobro ide.... Ka je policaji, slejpi ste????????

In reply to by SimonP (nepreverjen)

pistek navijac (nepreverjen)

po cen pa ti sklepas ka tomi cloveki dobro ide? ka te ti vidis ka policija nej, pa mi ostali tudi ne? ka po njegovi hoji sklepas ka njemi dobro ide? clovek se za kruh komaj skup spravi kelko ge znan, ka v moji blizini zivi.ge san ze v lejtaj pa san v penziji ali kljub svojin lejton tezko sodin kak dobro komi ide , samo po tomi ka se seta po varase. bole se cudim ka ne obsojate lidi ka se vsako nedelo zberejo na trge ka na tekmo idejo, okoli njih puno smeti pa praznih plocevink pa glazov.za spremstvo 10 policijskih avtov pa oborozeni policaji, keri jih spremljajo.
mamice z deco se v velkon krogi ognejo ka se deca ne prestrasijo, ali galame pijancov ali oborozene policije, pa se nisce v to ne vtekne pa o tome ne pise.to je baje ponos mesta.ka so pa pokazale do zdaj drugoga, kak to ka so pijani pa nasilni?...pa vecinoma na socjalni seveda, tak kak lidje v kere se zdaj tu na ton meste vtikate.ne ven na ka ste sobocanci tak ponosne na te nasilne pijandure....ka so tak vsi narkomane, isto travo kadijo, pa snifajo drogo.pa ne praven ka vsi, ali vecina pa.ka o ciganaj ka so zaj z njime nemo guco.vsi tablete odavlejo.
resno nej je prav ka se drujge obsojao ce se sam iste...pa ge tuj fuzbal rad man pa naso muro ali lidje to nej je prav.tej navijaci nadlegujejo lidi brez veze, sobota info pa sovraztvo razpihavle brez osnove.
vsi smo lidje.vsak ma svoj zivot.ali tej pijance so bole nevarne nasoj dece kak ove ka v pakri sedijo.

In reply to by feri11 (nepreverjen)

ikoR (nepreverjen)

Pa ka tou so se drogeraši zbili med sebov al so bili tepeni od nekoga drugega ? Ker včeraj san čul enih 5 verzij ka se to v parku dogajalo

janez grmovšek (nepreverjen)

v mojih časih policisti niso hodili po parkih in tudi na cesti jih ni bilo toliko, pa je bil bolj mir in manj nesreč
sedaj , ko je pa klov na oblasti pa jim je naročeno, da morajo polniti požrešni državni proračun

Bindi (nepreverjen)

Policaji so že v čase juge odli v park, v marico so te pobasale, tudi če nej si bil glasen, že samo zatou, ka si večer pil v parke. Tak bi moglo biti se zdaj.

valtižan (nepreverjen)

nej samo v parki tudi na gimnaziji v m.s. na igrišću je teh travšov in pikašov vse več ka imajo lepo mir v zavetju šole,tudi vse več albancov se zbira ki so nenormolni in glasni v albanskem jeziku,neven zakoj so tam .

poštenjak Srbin (nepreverjen)

Majmuni spadajo v park je rekel moj prijatelj Slobodan Miloševič

In reply to by valtižan (nepreverjen)

cefur (nepreverjen)

to so otroci, ki zivijo v okolici te sole, je pa res cudno da se derejo valbanscini, ce so pa siptarji. a ti je cudno da se drugi mulci derejo v prekmurscini? seveda ne.....ja, ce so albanci se pa ziher pikajo...to ti je logika jebo te...

In reply to by valtižan (nepreverjen)

preprodajalec … (nepreverjen)

Problematika narkomanov u parku??
Haha

Puuuujj (nepreverjen)

Če se že drogejrate mislejo te se naj tan ge nega naroda NAJMENJE PA DECEJ!!!!!
Saj takše se ne zavedajo ka leko dejte vsega boga fasa v najüjšon primere mrgej..vsaj jebe se takšen ka ne mislijo v naprej vglavno ka gej drogaaa!!!
Zombije.......vsakoga takšoga zgrabete pa doživotno zaprejte! PA ZAKLÜČENO!

Globalna vas (nepreverjen)

Jaz osebno sebno se nisem videla nobenega , ki bi se drogiral v javnosti, pa sem stara krepko cez 50 let in vsako leto z vnuki posedam pri ribniku v parku.Kadijo travo, pijejo in se brigajo zase.Vas otrok ne bo nicesar "fasal" ce bo sel mimo teh ljudi.Sicer pa , kolikor sem obvescena je nemir v parku povzrocil lokalni pijancek , ki je kolikor mi je znano stari znanec policije in nasilnez.Ni mi jasno zakaj sobota info širi lažne informacije in diskriminira doloceno skupino ljudi.Ta teden sem sla cez park, ravno na dan incidenta, ki se pripisuje ljudem , ki ga niso povzrocili in tam videla grupo pijanih razgrajacev ter slisala pogovor med njimi.Smatram, da jr policija dolzna poskrbeti, da se ti ljudje prenehajo grupirati in ogrozatii zivljenja drugih.Ni opravicila za to, kar se v MS trnutno dogaja in sram me je, da je mladina tako ozkogledna in da nimajo ljudje poguma pomesti pred svojim pragom temvec neutemeljeno obsojati druge.Delat naj se spravojo ne pa se nalivati z alkoholom in kriviti druge za svoje tezave.

In reply to by Puuuujj (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

SimonP, to več ni tista trava, ki ste jo kadili pred leti, ko imela 5% THC-ja, zdajšnja hibridna ima 30% in več THC-ja, laboratorijski skunk je pa še hujši in primerljiv z trdimi drogami. Mladina je od tè nove "trave" tako zbešnjena!

Hmm (nepreverjen)

Kak pa ti zo znas ce ne pusis???

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Puuuujj, saj pikaši se pikajo na skritih mestih, tile razgrajači v parku so samo travaši.

smeks (nepreverjen)

narod vi ste idijoti. kje so kaksni narkoman v parku? kot prvo je ta incident povzrocil pijani murin navijac, ne trdim, da morda ni junkie.sicer se ves folk zadeva na taksen ali drugacen nacin, pa to nobenega ne moti.tile clanki so diskriminatorni in popolnoma neprimerni, zreli za tozbo.pustite ljudem zivet kakor jim pase in sodite ljudi zaradi vase nevednosti.
tale zgodba o injekcijskih iglah na igriscu v parku pa je za lase privlecena.ljudje se zadevajo doma, ce se ze.sicer pa, nismo v 90ih , taka narkomanija je ze zdavnaj izumrla.meni osebno se park nic kaj ne zdi nevaren, bolj se ognem pijanih navijacev.a ti vas pa nic ne motijo ko vsi pijani in nasnifani od slabe droge nadlegujejo ljudi kar vsepovprek?
cudna je ta vasa miselnost...po mojem mnenju so tile clanki osebno mascevanje (morda) bivsega narkomana oz nekoga, ki mu noben na svetu ni hotel prodati droge. kakor sem rekel, ze zdavnaj zrelo za tozbo..
diskriminatorno, zaljivo, prenapihnjeno in se laz povrhu. podpihovanje sovraztva iz po mojem mnenju osebnih razlogov.
ljudje, ni vse res kar v cajtngih pise, se posebej ne v soboskih.....nevednost vzpodbuja nasilje.

smeks (nepreverjen)

pa se to, se nikoli ne vprasate kdo je spisal to"mojstrovino", saj se vsevedi gospod nikoli ne podpise pod svoje delo,
ce je sposoben diskriminirati in zaliti ljudi, pa naj se ma se jajca podpisat. da ljudje vejo koga toziti.

Skinhead (nepreverjen)

Eno velko ograjo napraviti pa se te naj mlatijo vse poprek

SobocankaSem (nepreverjen)

Se strinjam z vami gospod, tudi jaz mislim, da bi morali to pijano divjad, ki se trenutno potika po mestu in nadleguje ljudi, bilo potrebno ustaviti. Sami sebi pravojo nogometni navijaci, so pa mnozica neukih nasilnezev, ki brez tega, da so pijani in v skupini drugih sebi podobnih , bilo potrebno zapreti za ograjo....zapornisko.

In reply to by Skinhead (nepreverjen)

snifač leta (nepreverjen)

Angažiranje ciganov in gringosov za izteravanje reda u parku in čredno napadanje ljudi po murski. Ma dajte se zresnit. Akcija privede do reakcije, vedno! Sicer u selu M.S. se ne zavedajo da vsak od teh ovčic ki so u grupi se mora u življenju tudi sam sprehajati po svetu. Ko jih je več so močni ampak vsak sam je pa pičkica. Pomirite se gringosi! Ne si delat življenskih problemov, bodite pametni

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice