Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da se je v Občini Ljutomer zgodila prometna nesreča.

Ob 16.25 je v naselju Krapje prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila ena oseba poškodovana. V križišču cest Babinci - Cven - Krapje sta predvidoma zaradi odvzema prednosti trčili dve vozili.

Posredovali so gasilci in reševalci, poškodovana oseba je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Povzročitelj naj bi po naših neuradnih informacijah vozil pod vplivom alkohola. 

Gre sicer za nevarno križišče, v katerem so se v preteklosti že dogajale nesreče. Pred časom so pred križiščem postavili znak za omejitev hitrosti 50 kilometrov na uro.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jezz (nepreverjen)

Zacel se je Veseli december

vodka (nepreverjen)

Vsako križišče je nevarno, če vozniki nis(m)o pazljivi.

cico (nepreverjen)

Kak je z akumulatorami so jih odklopili ? Samo pijtan

trollbusta (nepreverjen)

ti ga ne bi, če bi bil udeleženi v nesreči ali pa mimoidoči? recimo ka maš 10mm viličasti kluč sebof? ali pa cvikarce? tebi zdrava pamet ne bi pravla, ka ga odklopiš? samo pijtan

In reply to by cico (nepreverjen)

samo pijtam (nepreverjen)

[email protected]@@ Tij bi zobami pregrizel kak si pameten .Kdo pa ima čas iskati ključ v tistem momentu ?

In reply to by trollbusta (nepreverjen)

mecarukumi

Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti.

obišcite ...++++>>>>> www.Trade46.COM

Starejše novice