*Fotografija je simbolična
Do nove prometne nesreče na puconski ravnici je prišlo včeraj zvečer.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, je včeraj okrog 20.30 ure v križišču cest Sebeborci - Puconci na relaciji Murska Sobota - Vaneča prišlo do prometne nesreče. Vzrok za prometno nesrečo je bil odvzem prednosti s strani voznika osebnega avtomobila drugi voznici osebnega avtomobila. 

Voznik je bil v nesreči lažje telesno poškodovan, nastalo pa je za okrog 3.000 evrov škode, so še sporočili s soboške policijske uprave. 

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
abc566 (nepreverjen)

Cedne inzenirge so dale oviro(crte) na glavno cesto, nej pa na stranskeve..
Tu trbej samo velke lezejce, ka se narod nede mogo z stranske vec kak pa 10kmh pelate, pa je stvar resena

nej pa nekse krozne, ce je cesta pregleda 1km levo in desno...

Mjxok (nepreverjen)

Samo to nasi cedni velke inzenirje dugo nucajo ka skapcajo, zmes do se 3 krozne naredile pa stevilo nesrec povecale pa te do pravle ka bokse lezece napraviti na stranske ceste... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

In reply to by abc566 (nepreverjen)

Jezušmarija (nepreverjen)

Točno gnes san se pelo s sebeborske strani.... prejdnji del avtoja trbej precik naprej porinoti, ka kaj vidiš, če pa je 2 m visoka kukorca. Tak ka ne gučte, ka je tou pregledno, ker je nej!

Aham (nepreverjen)

Gda je kukorca velka je bole slabo pregledno - to je istina...

...ali preostalih 11 mesecov pa je čistak ok! San san meo kar nekaj primoerof gda se s stranske pripela prejk prednostne nej ka bi bar poglednolo levo pa desno! Narod dostakrat samo pela... :( :( :(

nagicigan (nepreverjen)

že sem večkrat napiso, na obe stranski cesti 2 x LEŽEČA POLICAJA, TAKŠNA KOT STA NA STANETA ROZMANA ulici in mislim, da bo manj nesreč v tem križišču, toda vse je v nas šoferih ali spoštujemo prometne znake ali ne.

. (nepreverjen)

Žao na Staneta Rozmana ne hasne leže policaj nite...

In reply to by nagicigan (nepreverjen)

Sarum (nepreverjen)

Viden ka seme inzenere komenterajo

AAAAAAAA (nepreverjen)

Se je pa krijvo samo nesposoben šofer nej. Stop znak pomejni ka se staviš pa poglejdneš či je varno.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Tu ni potrebno storiti NIČ Ni kriva cesta in križišče, KRIVI SO VOZNIKI. Ve se kaj pomenijo prometni znaki in konec. Zakaj zapravljati denar zaradi nesposobnih šoferjev?

pozorni (nepreverjen)

Kama gronskoj strejle se tej stranske vö na glavno silijo? Sakše den se tü vozen ta pa nazaj pa me je sigdar straj, ka de edno tele priletelo pa se nede stavilo, zaj se zavolo kukorce ne vijde. Ne ven ka je krijvo ka se se poprejk besnej, izsiljava predost , ne vej prometne pravil,..Po mojen je preveč avtošol, štere včijo tej norce in jen je glavno samo kasejranje. Pa drüjga skrajnost starce za volanon, ka njin je glavne problem tau ka je volan okrogel in so ešče za dom prestare nej pa za na cesto.

Starejše novice