Požar je zajel ostrešje stanovanjske hiše v Murski Soboti.

Iz Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije so sporočili, da je ob pol petih popoldne v Ledavskem naselju v Murski Soboti prišlo do požara. Zagorelo je namreč ostrešje stanovanjske hiše. Na prizorišču so bili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Murska Sobota, ki so požar pogasili.

V požaru naj ne bi bil poškodovan nihče. Višina materialne škode in vzrok požara bosta znana po opravljenem ogledu. Pred nekaj več kot letom dni pa je požar uničil notranjost sosednje hiše.

Tagi

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dr boston grif… (nepreverjen)

zakoj pgd lejko bi bili poklicni gasilci v soboti

Jheden (nepreverjen)

..Nika dugo so tou gasili...pa prej kaj so profesionalci...

lolal (nepreverjen)

pa te bi tij zijalo "Jheden" s svojo mudrijo pogaso. Raskejrajo svoja življenja, vse pistijo pa pomagajo, ka jih te nešterne, tej ka se s kouča ne genejo doj serejo.

Gost (nepreverjen)

Vsa pohvala GASILCEM, ki so na strokoven , premišljeni način reševali neljubi dogodek. Še posebem pa me je fasciniral način komunikacije, ki je bil na tako profesionalni ravni , da si res vsi zaslužijo pohvalo. Komunikacija in vse je potekalo dosti tiše kot pa so bila ZIJALA okrog hiše z svojimi komentarji in pripombami.

Gasilc (nepreverjen)

..tista zijala okoli be trbelo malo pošprickati, ka bi se umaknili...

dr boston grifon (nepreverjen)

če bi v soboti meli poklicne gasilce be lejko zaposlili tam 30 ljudi gasilev

faflek (nepreverjen)

Zijala so tak slikala in ogromno mela povedati in tam na poti biti saj so hoteli biti že skoraj na dvorišču .Morali bi vse fejst dol polijati radovedneže .Sram naj jih bo da se naslajajo tuji nesreči

Starejše novice