V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč z materialno škodo, šest kršitev javnega reda in miru in tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Ljutomera obravnavali vlom v poslovni prostor, na območju Gornje Radgone pa poškodovanje žične ograje. Na območju Murske Sobote obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, tatvina ključev in goljufija pri posojanju denarja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mb78 (nepreverjen)

Ha ha LOL:-)
A BATALJON MIGRANTOF PA STE SEVEDA POZBILI NAPISAT
SAMO VCERAJ SO JIH 170 DOBLI
KOLIKO JE ONIH KI JIH NISO DOBLI

Narobe svet (nepreverjen)

Pajciji pa radar nastavijo. Tou edino pomnijo.

Niso pristojni (nepreverjen)

Policija je pristojna samo tam kjer imajo znance in prijatelje. Napisali so mi plač. nalog tudi tedaj, ko je v to napeljani alkoholik- sosed mene pretepel. Res žalostno in skrb vzbujajoče, da so takšni heroji tudi za ˝može postave˝ le malo krivi in dobijo dve tretjini plač. naloga, žrtev pa tretjino. Tudi v Ljutomeru je bilo tako, posledice so bile hujše kot pri meni. Sin od zabodenega (od Roma) klical v pogovorne oddaje na SLO1 in nasploh poskušal z novinarji to spraviti v javnost. Prav tega se ljudje iz Ižakovec bojijo, da bom v vsem tem ustrahovanju katerega izvajajo nad mano, da bom še sposobna biti prisebna in vse povedala medijem. Spravljajo se v vas kjer si urejamo novo bivališče, tja razpošiljajo vse mogoče klevete, kar je najhuje, ko mislijo da sem tam in ne doma v Ižakovcih, se derejo, da mi tam v Kupšincih vse kar tam sadim - uničijo. To pa je z namenom, da bi se spet zatekla k policiji. Največjim skorumpirancem, morali bi pa biti v službi naroda. Kot so prisegli!

Starejše novice