FOTO: gasilskabrigadamaribor.si
Danes malo čez poldne se je na podravski avtocesti A4 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Policisti Postaje prometne policije Maribor pravkar zaključujejo ogled kraja prometne nesreče. Zaenkrat je v smeri proti Mariboru odprt le prehitevalni pas, v kratkem pa bo avtocesta odprta za ves promet.

Policisti so ugotovili, da je 40-letni Ptujčan vozil osebni avtomobil nemških registrskih oznak po podravski avtocesti A4 iz smeri Gruškovja proti Mariboru.

Pri izvozu Marjeta na Dravskem polju je silovito trčil v zadnji del tovornega priklopnega vozila slovenskih registrskih oznak, ki ga je v isti smeri pravilno vozil 52-letni moški.

V trčenju se je 36-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, doma iz okolice Ptuja, tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl. Voznik osebnega avtomobila se je v trčenju lažje telesno poškodoval. Drugih oseb v osebnem avtomobilu ni bilo. Voznik tovornega vozila ni poškodovan.

Policisti bodo voznika osebnega avtomobila kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

»V letu 2019 je to sedma prometna nesreča IV. kategorije na območju Policijske uprave Maribor. V njih je umrlo sedem oseb. V primerljivem obdobju lanskega leta se je na območju Policijske uprave Maribor zgodilo enajst prometnih nesreč, v njih pa je umrlo 13 ljudi,« so črno statistiko povzeli na Policijski upravi Maribor.

V Gasilski brigadi Maribor so povedali: »Danes smo ob 12.27 izvozili na prometno nesrečo, do katere je prišlo na avtocesti smer Ptuj-Maribor, pred izvozom Marjeta na Dravskem polju v občini Starše. Na kraju smo iz osebnega vozila s tehničnim posegom rešili dve osebi ter poskrbeli za vse ostale nujne ukrepe. Ena oseba je na kraju nesreče umrla, drugo pa so reševalci Nujne medicinske pomoči Maribor oskrbeli in jo prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. Vzrok nesreče ugotavljajo pristojne službe.«

FOTO: gasilskabrigadamaribor.si

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dji20137

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>> www.Trade46.Com

stric vili (nepreverjen)

Na žalost je pač tako, da imajo eni denar nimajo pa pameti. In tako je tip ubil prijatelja, ker mu je hotel pokazati, kako leti ta, nekoč je bil avto Mercedes, sedaj je kup odpadne pločevine.

Lpo (nepreverjen)

Stric Vili...ti to nekaj na pamet pises,ali si pa bil zraven?

Starejše novice