Zjutraj se je zgodila huda prometna nesreča pri naših severnih sosedih, v kateri sta bila udeležena kombi in osebni avtomobil.

Kot poročajo avstrijski mediji, se je zjutraj okoli pol sedmih zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo devet poškodovancev. Na cesti Bundesstraße 57 v okrožju Jennersdorf sta trčila kombi z osmimi delavci iz Slovenije in voznica iz okrožja Güssing. 

Po naših informacijah pa naj bi bili v kombiju potniki, ki so se vračali z nočne izmene dela v bližnjem Wollsdorfu.

Neuradno so bili udeleženci v prometni nesreči iz vasi Pertoča, Vanča vas, Serdica, Pušča, Dolga vas in Lemerje. Štiri poškodovance so odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v Graz, ostale pa v Feldbach. Trije naj bi bili težje poškodovani, dva pa so na zdravljenje prepeljali s helikopterjem.

Kako je do trčenja prišlo, pa sicer avstrijske oblasti še preiskujejo.

FOTO: FF Jennersdorf
 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ales.. (nepreverjen)

Vračali so se z dela!!!

Gogoša (nepreverjen)

Ja, vračali so se z dela, z nočne izmene, kak piše. Kaj ti neje jasno? Naj samo čimprej okrevajo.

In reply to by Ales.. (nepreverjen)

Ales123 (nepreverjen)

Med obema komentarjema je kar nekaj ur razlike. V tem času so besedilo mogoče popravili da sedaj tako piše. Samo sklepam

In reply to by Gogoša (nepreverjen)

noel (nepreverjen)

žal, noč ima svojo moč

Delavec15 (nepreverjen)

Nemaš kaj. Dečki delajo po 10 vor pa še več, te pa še več kak eno voro vožnje domou, ge te čaka družina. Samo pitanje časa je kda se kaj zgodi.

Realen (nepreverjen)

Dečki delajo ponoči,ko pa pridejo domov,treba iti spat in se spočit,nej pa od gostilne do gostilne,pa še šušmarijo eni kak blesavi poleg tega,ka delajo prek meje.Telo en čas prenese tou,enauk pa pouči kak v tem primeri,pa je nesreča tu.
Keko sen čul,bi naj bil kriv voznik,ki je naše delavce vozil,mogoče je samo malo zadremal,pa je nevola tu.

In reply to by Delavec15 (nepreverjen)

gost1 (nepreverjen)

Res je Ales123, najprle je pisalo ka so šli na delo.

busybee (nepreverjen)

Nej neka na pamet pisati...naj poven ka smo vsi vsaki den na cesti eni menje drugi več tak ka nej pametuvati v smisli ka samo pitanje časa bilo kda de se zgodilo pa nekše podobne. Predvsem bi pa poudaro ka dečke dobro poznan in nič neven o ton ka bi keri šumaro okoli vsaj nej v ton kombiji. Či pa keri kdaj ide v oštarijo pa je to povsem njegva stvar in se to nikoga ne tiče-nej Realen???

Starejše novice