Policisti Policijske uprave Murska Sobota so bili danes ob 6.09 uri obveščeni, da je na cesti Rogašovci – Cankova na cesti med naseljema Pertoča in Večeslavci, še v naselju Pertoča, prišlo do prometne nesreče med tovornim vozilom in voznikom osebnega avtomobila, ki je ostal ukleščen v vozilu.

Na kraj so bili takoj napoteni reševalci, gasilci in policisti.

Na kraju je zdravnik pri vozniku osebnega avtomobila potrdil smrt. Šlo naj bi za mlajšega moškega iz Serdice, po besedah očividcev pa naj bi bila za nesrečo kriva neprilagojena hitrost. Mlad voznik naj bi na ovinkasti cesti zapeljal na nasprotni pas, kjer je čelno trčil v tovorno vozilo.

Cesta je zaprta, obvoz je urejen.

S spleta

Komentarji (24)

control (nepreverjen)

Preveč je tega!!!! RIP

no name (nepreverjen)

Počivaj v miru!! :(

Gost#1 (nepreverjen)

Zna keri, što je bil? Naj počiva v miru.

gost_zvezda (nepreverjen)

A je res tako nujno vedet kdo je bil?? Pusti, da najprej družina, svojci dojamejo to izgubo. Kdorkoli je, naj počiva v miru!

In reply to by Gost#1 (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Lahko si rad, da si ti nej bil.

In reply to by Gost#1 (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Sožalje svojcem ob tej katastrofi za njih. Me pa zanimi, če je bil tranzitni šleper za tujino šteri se po tej cesti ne sme voziti ali ne.

Pax (nepreverjen)

A ga bo to vrnilo v življenje, bedak?

In reply to by vodka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

@pax- verjetno si bedak ti, ker ne veš kaj pomeni, če je bil v tranzitu za Avstrijo. V primeru, da bi bil mora biti voznik obravnavan kot povzročitelj ne udeleženec nesreče.

Bla bla (nepreverjen)

Ka je s tebo prizadete clovek ge pa de se pelo po zrake kreten blesave
Pa na toj ceste je dovoljeno za sleprje!!

In reply to by vodka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Malo si prometne znake poglednite pa te znali, če je dovoljeno za tranzitni promet ali ne.

Bla bla (nepreverjen)

Ti sploj mas kaj pojma? Sploj znas ka pomene tranzitni promet?? Da bos sofer bos znau zatau pa rajse boj tjiu ce nemas pojma ka pises

In reply to by vodka (nepreverjen)

realen (nepreverjen)

vodka,če ne bi divjal se to ne bi zgodilo,je pa sreča v nesreči,da je bil šlepar,ker bi lahko zraven sebe še na drugi svet vzel kake nedolžne žrtve,če bi se te peljale v kakem manjšem avtu...

NIVO (nepreverjen)

ŠOFERJA ŠLEPARJA POZNAM ,PELJAL JE NORMALNO PA ŠE ZAVIL JE S CESTE KO JE VIDEL DA MU NASPROTI PRIHAJA OSEBNI AVTO.NIČ NI MOGEL REŠITI.OSEBNI PA JE ŠEL V SLUŽBO MUDILO SE MU JE KER JE BAJE ZAMUJAL.PA KAJ ZDAJ ČE BI ZAMUDIL V SLUŽBO .SEDANJA KAPITALISTIČNA DRUŽBA JE BOLANA.DENAR DENAR DENAR .BREZVEZE

In reply to by realen (nepreverjen)

uhica (nepreverjen)

Če bi se držal pravila bolje par minut pozneje, kot več deset let prezgodaj, bi se to ne zgodilo

In reply to by NIVO (nepreverjen)

ah (nepreverjen)

Vij se zavedate kelko je tej človek mogo prileteti ka se je auto tak skup suno ka še samo prtlažnik gej? Pa par tonski šleper porino s ceste?

tarantela

Škoda mladega človeka.

vodka (nepreverjen)

Neman namena kriviti kamion, ka je nika nej kriv. Ščeo san samo povedati ka je preveč tranzitnih šlepatrov na tej cesti šteri nemajo kaj tan iskati.

Bla bla (nepreverjen)

Edino ka se prav napiso ka sofer nika nej kriv ...
Na toj ceste pa neje niksa prepoves ka se z sleperon nebe smeu pelate

In reply to by vodka (nepreverjen)

no name (nepreverjen)

Dejstvo je, da je umrl človek, kar je več kot žalostno. Dejstvo pa je tudi, da šleperji na to cesto ne spadajo saj cesta ni primerna zanje. Pravzaprav je v tako slabem stanju, da ni primerna niti za osebne avtomobile.
Kdo pa je tu odgovoren za tako stanje?

Bla bla (nepreverjen)

Glede ceste mas pravo samo je pa tuj dejstvo ka ce be se decko pripelo po pravilaj tej nesrece nebe belau

In reply to by no name (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Bla- za tranzit je ta cesta prepovedana. Osna obremenitev se mi pa vidi ka ne sme presegati 8 ton. Nej san pa glih sto procentno siguren za osno obremenitev.

realen (nepreverjen)

kaj zdaj pametujete,če ne bi bilo šlepara,pa bi lahko bil kak težki velki traktor ali tovornjak z nosilnostjo do tvojih 8 ton bi dečko isto šel na drugi svejt,nihče mu nej krif,da je imel pretežko nogo,vodka daj ne seri s tem tvojin "prepovedana",vsi znamo ka so tan v tisto smer trgovine in podjetniki,kak pa naj potem robo k njim dostavijo,če nej z šleparon,ti bi verjetno hotel,da bi jim robo z mopedi dostavlali...Bog pomagaj,dečko si je čista san kriv...

x (nepreverjen)

Sobotainfo!
Pa kako lahko dovoljujete komentarje pod takšnimi temami. Ljudje v svojem brezdelju in pametovanju nimajo mere... Sami strokovnjaki, ki se verjetno celo življenje vtikajo v druge ljudi.

cf 7 (nepreverjen)

točno tak vsaka ti čast lp

In reply to by x (nepreverjen)

Starejše novice