V preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, samomor, tri kršitve javnega reda in miru, devet primerov povoženj divjadi in zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika osebnega avtomobila.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri tatvine in ogrožanje varnosti. V Murski Soboti je neznanec demontiral in ukradel vsa štiri kolesa z osebnega avtomobila. V Črenšovcih je neznanec ukradel kolo. Na bencinskem servisu v Pincah je tujec v rezervoar avtomobila natočil gorivo in s kraja odpeljal brez plačila. Policisti so tujca izsledili in zoper njega ukrepali. Radgonski policisti pa so obravnavali ogrožanje varnosti.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so obravnavali tujca, ki je v vozilu nezakonito prevažal 300 škatlic cigaret. Tujca so predali carinikom, ki so zoper njega ukrepali.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intarvencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali preko dneva na relaciji Gornja Radgona – Lendava

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
slavc

to bi činč v mesci dni san pokado :D

sasa1000

činč je LEGENDA !!!!

Starejše novice