Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba telesno poškodovana. Druga se je končala samo z materialno škodo. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino kolesa, poškodovanje tuje stvari in zatajitev, radgonski pa tatvino ženske denarnice.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bilo odrejeno pridržanje.

Ljutomerski policisti so zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je v vozilu prevažal tri tujce, ki jih je na nedovoljen način pripeljal iz Hrvaške. Včeraj, okrog 21. ure, so policisti PP Ljutomer med varovanjem državne meje na Razkrižju zaustavili osebni avtomobil slovenskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da voznik, ki je sicer državljan Bosne in Hercegovine, v vozilu nezakonito prevaža dva državljana Sirije in enega državljana Iraka. Osumljenemu državljanom BiH je bila odvzeta prostost in bo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. Tujci bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
p3p (nepreverjen)

tako je moj deda pred mnogimi leti v tovornjaku svinj
pripejal iz srbije Opankoviča

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

Ma NE

In reply to by p3p (nepreverjen)

twss (nepreverjen)

so meli izpoljnjen obrazec o prečkanju občinskih meja?

Starejše novice