Pred časom smo poročali o velikem požaru, ki je izbruhnil v ljutomerskem podjetju Eko Plastkom, kmalu zatem pa so se začela pojavljati ugibanja, da so bili na delu požigalci. Najnovejši podatki zdaj kažejo, da je najverjetneje res šlo za požig

Iz Policijske uprave Murska Sobota so namreč sporočili, da so v zvezi s požarom v obrtni coni v Ljutomeru dne 8.6.2017 kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti zoper neznanega storilca podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje Požiga po 222/I členu KZ-1. 

Kot so še zapisali, kriminalisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ognjeni zublji pogoltnili halo

Spomnimo, da je pred približno tremi meseci zagorelo v skladišču podjetja Eko Plastkom, ki se ukvarja s predelavo odpadnih sveč in zbiranjem ostalih odpadnih materialov.

Ogenj je zajel stavbo, v kateri so bile odpadne sveče, plastika in parafin ter halo dolgo 80 metrov ter široko 25 metrov popolnoma uničil. Posnetki varnostnih kamer so pozneje nakazovali možnost, da so ogenj podtaknili požigalci, kot je poročal Dnevnik, pa naj bi požar zanetile tri žariščne točke, ki so zagorele ob istem času.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Janez Komunist (nepreverjen)

To se je že takoj vedelo,da je bil to požig...uradno naj povedo ime in vzrok tega dejanja.Ker je to zdaj uradno,da je bil požig,seveda zavarovalnica te škode ne bo krila,ker ji tudi ni treba,saj je to po tem takem storil nekdo,da bi si fajn spet napolnil žepe.Upam,da krivca dobijo in ga vtaknejo za lep čas v zapor,

krmača (nepreverjen)

kakšne špice so pa nucali ??

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Starejše novice