Četrtega decembra se je ob  20.43 uri v Rakičanu blizu Murske Sobote zgodila prometna nesreča, ko je zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču naprej prišlo do oplaženja dveh osebnih avtomobilov, nato pa še do trčenja dveh osebnih avtomobilov. Udeleženec prometne nesreče je ob tem utrpel hude telesne poškodbe, povzročitelj pa lažje.

S Policijske upave Murska Sobota so nam sporočili, da so bili danes zjutraj iz Splošne bolnišnice Murska Sobota obveščeni, da je 28-letni udeleženec prometne nesreče umrl. Obveščen je bil tudi preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo.

Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bbbtrfv (nepreverjen)

Martjanski si zaj srecen ka si cloveka bujo??? Fajn zijvi dele

btw (nepreverjen)

bbbtrfv
ka mislijš ka je njemi fajn?

hfjbcx (nepreverjen)

Štere martjanski?

abcdefghijkl (nepreverjen)

Bbbtrfv mislis,da je sedaj srecen?! Verjamem,da NI! S kako pravico, ga obsojas??! Takrat povzrocitelj on, naslednjic si lahk ti,jaz ali kdo drug! Mislis,da so njegovi sedaj srecni,ko berejo tvoj komentar?Niso! Raje premisli,preden sodis,saj nisi sodnik!!! Lp

bbbtrfv (nepreverjen)

mja vsi ste pametni...misli ka je vojak ka lejko dela ka šče? se spune pijan voze? takšoga bi trbelo 2 metra pod zemlo spraviti pm!!

gg (nepreverjen)

Dejansko ga lahko obsoja ker ce se je po nasprotni smere vozo je krif pa gotovo ge be zahtevo 5 let zapora!

motorist (nepreverjen)

Malo se zamislite nad tem, ka smo po nedavnih študijah med največjimi pijanci v Evropi. Vodimo v številu smrtnih žrtev zavolo alkohola. Med decof pa mladostnikami se širi prepričanje ka si "car" či se napiješ do daske pa ideš pijan vozit. Če što ne pije, ga družba izobči. Pri sami svetovni lestvici IQ-ja dosegamo v povprečju 92-95 točk kar je komaj zadosti, ka se uvrščamo med ljudi z "normalno, povprečno" inteligenco (je na meji), medtem so npr. nemčija, avstrija, ostale evropske države( razen balkanskih), rusija, belorusija deleč pred nami (nad 100). Te pa si dol. neandertalci, šteri so močni v jeziki še pijani sedejo v avto in vzemejo nedužno živlenje.
Mi je fejst žal za udeleženca prometne nesreče. Takšne stvari se lejko zgodijo vsakšemi, v takšoj nevarnoj državi.
RIP

karbrezimena (nepreverjen)

če je vozo pijan, je 5 let premalo. to bi se moglo izenačiti z naklepnim umorom in 30 let.
maš poceni taksije....samo nej, eni so đeki.

abcdefghijkl (nepreverjen)

Vsak se naj zamisli ob tem vsem! Motorist se strinjam s tabo! Stefan Mertik R.i.p

dajze (nepreverjen)

Ka se gor gemlejte za toga za Martjanec,vejpa v vrtnici je tak pijan bil ka je doj s stauca kapo. Tele sprepijto.Tau njemi tak bole paše,svoje odsedi pa dale živo,ovak bi pa cejli život za njega plačuvo. dve leti de daubo te de pa dale lejko pijan lejto

Sp. (nepreverjen)

RIP

ps.
Vsak ki se pijan vozi po cestah in zaradi tega trosi smrt, je vreden obsojanja in primerne obsodbe. Za alkohol ni izgovora!

@dajze (nepreverjen)

Zakoj si pa ga nej prijavo in zakoj so njemi v Vrtnici točili alkohol, če je bil vidno pijan???

habba (nepreverjen)

:'( martjanski vojacek zdaj se bos pa mogel krepko prebijati iz svojega krutoga zivljenja ka si ga san zakuhal po pijanoj glavi pa pameti vse po nepotrebnon. Ka mislis ce si pijan ka si bog pa se.lehko vozis po cesti?? Zalostno !!! Sozalje svojcem!!

:-) (nepreverjen)

Motorist! Tak nizkotnoga odgovora pa ze dugo nej ;-) vsak clovek je pomemben, ne glede na spol, usmerjenost, rasa, IQ,......... Ce nekoga obsojas, ocenjujes sebe ;-) komentarji pa itak, že pa, ocenjujejo osebnost, ki komentira. Ne sodite, ker vam bo sojeno!!!!! Karma is a bitch

PrekmurjeSlovenija

ZAPRITE KOMENTARE SELJAKI

PrekmurjeSlovenija

NA POMURCI SO BOLE PAMETNI KA SO ZAPRLI KOMENTARJE

asdfghi (nepreverjen)

je omeno što ka se je pred ten skoro zaleto še v dva avtoja pred njin? med ten v mati in nosečnico? torej poškodoval bi lejko še 2 osebi.zaradi njegovega premišlavanja je umrlo mlado življenje dobroga žloveka. nej njemi je lejko zaj samo zaj je kesno. kazen more biti primerna.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice