Vas Piškorovec, le streljaj od slovenske meje, je bila, kot vse kaže, prizorišče umora, v katerem je življenje izgubila 37-letna ženska, sicer mati večih otrok.

Kot pišejo hrvaški mediji, naj bi včeraj v večernih urah prišlo do umora v vasi Piškorovec, ki je od slovenske meje oddaljena le nekaj kilometrov. 

"Včeraj, 16. februarja 2020, ob 18. uri in 52 minut je operativno-komunikacijski center policije medjimurske policijske uprave prejel obvestilo okrožne bolnišnice Čakovec, da je bila na oddelek urgentne bolnišnice sprejeta 37-letna ženska s hudimi poškodbami," navedbe policije prenašajo hrvaški mediji.

No, danes pa so iz čakovške bolnišnice sporočili, da je 37-letnica žal umrla. Policisti so zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora aretirali 35-letnika iz območja Male Subotice. Kriminalistična preiskava še poteka, motiv za dejanje pa za zdaj ostaja neznan.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komunistka Olga (nepreverjen)

jaz mislim da je kriv Janša

čarni vrag (nepreverjen)

Vam je mogoče znano, kdo živi v Mali Subotici?

olgica1 (nepreverjen)

mogouče kumunistka Olga?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Draio (nepreverjen)

Prvo: slika slovenske policije malo se potrudite
Drugo: preklopili ste na celotno slovenijo in tuijino
Ce ste sobotainfo te mejte primerne novice..
Dogajanje po sveti tak vsi majo..

Ezerme Šter 11123 (nepreverjen)

Žalostno ka se zgodilo, ali vij ste soboški info pa fajn bi bilo ka mate novice iz naše regije, jih je puno samo potruditi se trbej!!!

komunajzer1 (nepreverjen)

ciganska posla... kdo od normalnih staršev ima 7 in več otrok.

Starejše novice