Policisti so prijeli voznika, ki je nezakonito prevažal tuje državljane.

Minuli petek, nekaj minut po 17. uri so policisti PP Ljutomer med kontrolo cestnega prometa v Ljutomeru  zaustavili osebni avtomobil slovenskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da voznik, državljan Ukrajine v vozilu nezakonito prevažata štiri državljane Iraka. 

"Vozniku  je bila odvzeta prostost in je bil s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Tujci so bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom," so sporočili iz PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Oton. (nepreverjen)

Ovoga bi mogli zgrabiti ka divja z električnim motorom po kolesarski, preden koga buje. Ge san ga vido pri 1 šoli, proti mesti je leto nimak.

Mb78 (nepreverjen)

Ce je tujec lahko.
Ce je slovenec bo placal.

In reply to by Oton. (nepreverjen)

Damir12345 (nepreverjen)

Otn (fejs te boli ka nemreš kaj takšnoga meti(pijši božičku mogouče ti izpuni željo...te pa vabim na osebno srečanje kje želiš tudi lahko pri meni doma oz po tvoji izbiri da ti pokažem kako vse skupaj lepo deluje in kako je moje kolo atraktivno in zelo hitro .Pridi in zberi pogum za srečanje ter žrebanje za 100€bankovec v kolikor boš iz žreban za naj poznovalca elektro koles in skuterjev.Vljudno vabljen....Damir

Mb78 (nepreverjen)

DAMIR BOSANAC!!!
AHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHA

In reply to by Damir12345 (nepreverjen)

Ukrajinci so (nepreverjen)

nevarna mafija

Mb78 (nepreverjen)

ROME za policaje!!!
Novi predlog ljubiteljev zivali!!!
ROMI POLICAJI!!!!

Starejše novice