Dvajsetletnik je blokiral cesto in ugrabil svoje nekdanje dekle. Pri reševanju so pomagali specialci, neuradno tudi pogajalec.

Minulo nedeljo se je v Prekmurju dogajala prava drama, ki pa se je k sreči končala brez krvi. Okoli desete ure dopoldne je policija prejela obvestilo, da je bila v Dokležovju ugrabljena ženska. Po prihodu na prizorišče so ugotovili, da naj bi dvajsetletnik z avtomobilom blokiral cesto ter tako zaustavil avtomobil, v katerem se je njegovo nekdanje dekle, skupaj s člani družine, peljalo na družinski praznik. Z večjim nožem in grožnjami je devetnajstletno dekle izvlekel iz avtomobila ter jo odpeljal.

Policisti naj bi na pomoč takoj poklicali specialno enoto policije, posebno izurjeno za reševanje najbolj zahtevnih situacij, neuradno pa tudi pogajalca. Po približno petih urah iskanja so ugrabitelja ter njegovo nekdanje dekle, ki ji sicer med begom ni stori ničesar žalega, našli v bližini Šalamencev. Preiskovalni sodnik murskosoboškega sodišča je dvajsetletniku, ki naj bi, po poročanju Vestnika, v preteklosti že hodil po robu zakona, odredil prepoved približevanja bivšemu dekletu. Storilec, ki naj bi ga k dejanju gnalo ljubosumje, je hkrati osumljen kaznivega dejanja nasilništva, za kar je zagrožena triletna zaporna kazen.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
itak

...gda dober žmaj po pi.ki potegne...te v glavi bremze popistijo... ... ...zaradi takšoga dobroga žmaja trbej tüdi Janšo zaprejti...tak je Klemenko zaščito svojo Ninočko Zidarčko...ljubusumen ka mijsli, ka se je njegova Ninočka, Jančiji vrgla za postelni vložek...bougi srmak ma nočne more...gda se njemi prikažüvleta v strastnon objemi... ... ...

Daddy_Cool

Ugrabi diklino, iščejo ga specialci, sodnik njemi pa izreče prepoved približevanja, namesto ka bi ga zapro v pripor. Te se pa čudimo, kda se dogajajo umori iz ljubosumja. Včasih se resno trbej pitati po zdravji toga sodstva.

trotlin

-itak-
Kaj naj rečem?! Ta tvoj komentar je zmagal v vseh pogledih.
BRAVO!

Vipko
čevapčič na ražnje

.. no, saj v prvon dele ma "itak" prav .. :))

Vipko
čevapčič na ražnje

http://www.24ur.com/novice/slovenija/umor-samomor-tako-zelo-sem-jo-ljub…

.. precej korektno branje o vsem tem .. ;)

.. v takih primerih, kot je recimo ta iz vrtca, bi kontraverzno drogiranje duševnih procesov človeštva mogoče celo bilo moralno, da sploh ne bi poznali teh pojavov kot so pojav močne intenzitete ljubosumnosti, lastnega ega, nevrotičnosti, živčnosti etc., ..

.. ok, saj uradno drogiranje ni nič novega, govorim o enih drugih kontraverznih metodah, ki bi človeka držale v ravnovesju lastnih duševnih bojev, ki bojo nekega dne mogoče celo nekaj normalnega, trenutno če nekdo postavi nekaj temu podobnih tez, bi ga zaenkrat še meli za norca .. a za norca smo imeli marsikoga v preteklosti, ki je v bistvu pozneje bil utemeljitelj sodobne znanosti ..

Plemeniti

Specialci so morali priti, ker je dečko svojo diklino odpelal z nožom? Te naši policaji so očitno resno samo za hitrost meriti dobri.

picek

plemeniti, ov prej nože meče!

Starejše novice