Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarja in goljufijo. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 500 evrov. Obravnavana so bila še tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru. Ljutomerski policisti so prijeli moškega, ki je štirim tujcem pomagal nedovoljeno vstopiti v Republiko Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zvodnik milan (nepreverjen)

to je bil sigurno kakšen turistični vodnik

nagicigan (nepreverjen)

in naši (levica) so jih lepo sprejeli dali v azilni dom in za nekaj časa pa dobijo državljanstvo, do tega časa pa bodo lepo živeli za naš davkoplačevalski denar .......TO SRANJE TIRATI TJA ODKOD SO PRIŠLI. TO SO ITAK SAMO TERORISTI IN VELIKE LENOBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (MANJAKI) !

žnj (nepreverjen)

Desni volilci, končana osnovna šola, IQ sobne temperature pa te zadeve....

In reply to by nagicigan (nepreverjen)

black panter

tij tele levičarsko,pelaj si tou golazen domov

In reply to by žnj (nepreverjen)

Starejše novice