Na cesti med Mursko Soboto in Gederovci je zopet prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Voznici so odpeljali v bolnišnico.

Nekaj po pol osmi uri zjutraj je na cesti med Mursko Soboto in Gederovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do nesreče naj bi prišlo po tem, ko je 30-letna voznica osebnega vozila z neprilagojeno hitrostjo peljala iz smeri Murske Sobote ter v blagem desnem ovinku pred križiščem za Kupšince izgubila nadzor nad vozilom. Avtomobil je pričelo zanašati, vanjo pa je trčila 39-letna voznica osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri.

Obe voznici, neuradno naj bi bili iz Odrancev in Domajincev, so iz avtomobilov s tehničnim posegom reševali gasilci, reševalci nujne medicinske pomoči pa so ju odpeljali v bolnišnico v Murski Soboti. Več o poškodbah zaenkrat še ni znanega. Cesta je bila zaradi nesreče zaprta, promet pa preusmerjen skozi Kupšince.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

Če bi bila cesta ravna, široka. Tega ne bi bilo. Če je pa ozka, pa dirkajo na mokri cesti pa pride do tega.

Gost (nepreverjen)

Tudi če bi bla cesta še bole ozka, bole vijugasta in bole mokra, lidge pa nebi dirkali, nebi prišlo do toga. Neje fajn, ka je cesta nej ravna pa šurka pa suja, al cesta neje nika kriva. Prilagoditi se trbej razmeran.

gnida (nepreverjen)

airbag ji je počo direkt v čelo

Mr. S

Že videno, že slišano.

M (nepreverjen)

Na tej cesti oz. ob cesti sem vsak dan. Vam povem da opažam, ko čedalje več ljudi ne zna voziti, krilijo po cesti sem pa tja, v blagih ovinkih vozijo po bankinah, tako da je kolesarska in cesta vsa nasuta s kamenjem in umazanijo. Eni pa letijo po tej cesti, kot če bi bili na avtocesti. Če ne verjamete se sprehodite po kolesarski do Vanče vasi, pa bo vam vse jasno s tem kar boste videli.
Zadnje čase je v naših krajih trend na cestah izlet vozila iz cestišča v blagem ovinku in izsiljevanje.

ejni (nepreverjen)

Hvalabogu,da ni blo v vozilih več ljudi, ker bi se verjetno tragično končalo. Mislim, da počasi vsi začnemo dobivati respekt pred to cesto. Sicer nevem katero vozilo je krivo, mislim da astra, niti se mi ne sanja kaj je zanmka drugega. Močno upam,da poleg neprilagojene hitrosti ni sokrivec še mobilni telefon, kar zadnje čase zelo opažan pri ženskah med vožnjo.

joshy

Skoraj staviti bi dal, ka je povzročiteljica nesreče mela v roki mobitel, kak 80% vseh žensk med vožnjo avtomobila...

a (nepreverjen)

kdo to bil

gost (nepreverjen)

Mater ste čedni vsi pa keri je te članek pijso tistomi tudi . tračate lejko marsikaj nevej pa itak nišče ka se je zgodilo pameten je skos fajn biti

Gost (nepreverjen)

Kasno pravico mate sploh tau komentirati?!!!???

a©e

eno od pravil v avtošoli s šterimi so mi non stop težili je bilo: prilagodi hitrost vožnje cestišču in voznim pogojem. Pelaj s primerno hitrostjo pa tudi slaba in ovinkasta cesta neje problem. Mnogim bi molgi vozniške zeti. Gda zleti s ceste je kriva cesta, nej njegova hitrost.

gost (nepreverjen)

Zaj pa si mer dajte sploj nevejte ka se je zgodilo nemate drugoga dela kak tracati samo lepo vas prosin delo si nate nej ka gucite nekaj pa nic nevejte pa glumite nekaj bi vido ka bi delali cej van tak blo kak bi pametni bili! Sluzbo si najte nej ka nemate drugoga dwla kak komenterate druge pa tak dale!

gost (nepreverjen)

Ce niste bili zraven kaj sele udelezeni v tej nesreci prosim ne pisite zaljivih komentarjev. Astra ni bila kriva.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice