V prometni nesreči udeležena voznik avtomobila in kolesa z motorjem, slednji poškodovan.

Iz Uprave Republike Slovenije so sporočili, da sta ob 14.45 v naselju Rogašovci v istoimenski občini trčila osebno vozilo in kolo z motorjem.

Voznik kolesa z motorjem se je poškodoval. Reševalci PHE Murska Sobota so ga oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Gasilci PGD Murska Sobota in Sveti Jurij so zavarovali kraj dogodka, usmerjali promet in pomagali reševalcem PHE Murska Sobota. Na kraju dogodka so bili tudi gasilci PGD Nuskova, Serdica in Rogašovci.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Glij tisti (nepreverjen)

Ja gasilci določenega društva sami aktivirali . Murskosoboškemu drustvu je bilo iz centra povedano da nerabijo prit na sam kraj ampak itak grejo trosijo gorivo od občine. Gdaj bo temu konec

potač (nepreverjen)

Zaradi te nesreče je bilo toliko policije in gasilcev, kot da gre za katastrofo večjih razsežnosti. Najbrž je prišlo do slabe komunikacije.

Glij tisti (nepreverjen)

Ni prišlo do slabe komunikacije! Poslusali smo center za alarmiranje odpoklical je dve gasilski drustvi ene od njih je bla murska sobota ampak niso se odzvali odpoklica. Naj se sprasujejo takaj treba izvazat gasilska vosila na taka in slične primere .a so gasilci za usmerjat promet ne niso oni zato zato mamo policijo

In reply to by potač (nepreverjen)

burkssss (nepreverjen)

sram te je lahko ka si gasilec pa soboške gasilce keri so dali dosta več skauz od tebe v rit rijjvleš. ne zaslužiš si niti naziva gasilec. tak stari si pa tak nori. saka čast sobočancem ker so končno nekaj spremenili.

In reply to by Glij tisti (nepreverjen)

Lopovčinaaaaaa (nepreverjen)

Nič novega (ne razumejo odpoklica Ms zato ker so plačani(nuskova gre v inervencijo zato ker imajo pejđere dečki keri živijo v nuskovi so gasilci sveti juri pa so se pač sami zaktivejrali (tak ka adrenalin dela svoje)(dobro ka je center še nej Püščo poslo .... ?

burkssss (nepreverjen)

GAJDAŠE PA VI NEMATE ZA BUREK

In reply to by Lopovčinaaaaaa (nepreverjen)

NUSKOVA (nepreverjen)

PLALČANA JE TVOJA MAMA PA ŽENA

In reply to by Lopovčinaaaaaa (nepreverjen)

Soboški (nepreverjen)

...Zna se,ka je Pgd M.Sobota glavna,oni imajo koncesijo,GZ Rogaševci pa tou nekaj probajo delat na lastnem interesu...dečki nejde tou tak...Sobota de prišla na kraj,vij pa lejko cuj gledate...na žalost...

dgfdsfg (nepreverjen)

Tisto kda ščejo biti z brizgalno brizgo lokalni pgd-ji strokovnjaki za tehnično reševanje. Nejde to tak. Če nemajo koncesije, more priti nešče ka jo ma. pika. Red je red.

? (nepreverjen)

Koliko frustrirancev čaka na tem portalu, da se nekaj zgodi in potem eden čez drugega pametujejo...
Lahko pričakujemo vsaj 50 komentarjev pod to novico? Dajte tekmujte kateri bo napisal bolj globok komentar.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

gasilci so na biciklu odklopili akumulator in posuli oljne mdeže, ki jih je povzročil bicilkist z olje vpojnim materialo

radovedneš (nepreverjen)

Tujec pa se pameten se ti ide na kurac ka je z sobote ĢASILCI MURA rad bi te spozno majmun.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

majmun ti je mama

In reply to by radovedneš (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice