V trčenju z avtomobilom lažje poškodovan motorist.

Včeraj, malo po 13. uri se je pred naseljem Paričnjak iz smeri Radencev zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in osebno vozilo.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega kolesa prehiteval pred seboj vozeči osebni avtomobil v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila. Motorist je trčil v levo stran nasproti vozečega vozila, padel po vozišču, ter se lahko telesno poškodoval.

"Pri vozniku motornega kolesa je alkotest pokazal 0,72 mg/l alkohola, pri vozniku osebnega avtomobila pa 0,16 mg/l," so zapisali v PUMS.

Ob tem dodajajo, da bo zoper voznika motornega kolesa podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Toti glih (nepreverjen)

O, 16 je še dovoljena količina alk. v krvi, zato tega ne bi bilo treba omeniti, ker narod si potem drugače predstavlja vse skupaj, človek pa nič kriv.

izj79653

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan. Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden.
tukaj .................... >>> www.WebJob33.Com

Starejše novice