Dogodki in pojavi za 5. oktober 2015.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, petnajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, na podlagi tiralice prijeli dve osebi, iskali pogrešano osebo in dva primera povoženja divjadi.

V Ljutomeru je ob 14.30 prišlo na prehodu za pešce do trčenja med kolesarjem in motoristom. Slednji se je pri trčenju poškodoval. V drugi prometni nesreči pa je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri vlomne tatvine, štiri tatvine, tri poškodovanja tuje stvari, zasegli ponarejeno vozniško dovoljenje Moldavije, odvzem mladoletne osebe, neplačevanje preživnine, kaznivo dejanje zatajitve in povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po interevenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju mesta Murske Sobote je bila prijavljena kot pogrešana Milena Pajnič, rojena 25. maja 1941, stanuje Zapotok 4 pri Ribnici. Nazadnje je bila videna oblečena v kavbojke in zeleno jakno. Pogrešana ima krajše kostanjeve lase in je nižje postave. Navedena je bila danes v zgodnjih jutranjih urah najdena v mestu Gornja Radgona nepoškodovana in predana možu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice