Uporabnik centra za socialno delo v Đakovu v Slavoniji je danes umoril dolgoletno socialno delavko, pravnika centra pa je huje ranil, je potrdil namestnik načelnika policijske uprave v Osijeku Dario Premec.

Premec je v pogovoru za regionalno televizijo N1 povedal, da je do streljanja prišlo okoli poldneva v centru za socialno delo v Đakovu. Kot je dodal, je osumljenec zapustil kraj zločina s kolesom. Policisti intenzivno iščejo moškega na lokacijah, na katerih domnevajo, da bi se lahko zadrževal. Povedal je še, da iščejo storilca, ki je že od prej znan policiji, poroča STA. 

Neuradno naj bi imel napadalec duševne motnje, je poročala N1.

V osiješki bolnišnici so za hrvaške medije povedali, da se zdravniki borijo za življenje ranjenega pravnika.

V Đakovo se je z ekipo za krizne razmere odpravila tudi ministrica za demografijo, družino, mlade in socialno politiko Nada Murganić, še poroča STA. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ToneB (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Žan je verjetno v soboto gledal SLO film, gremo mi po svoje... kaj če pa polna luna, da ga ponoči nosi....saj bo se vrnil sigurno, ker se mora OK...

realnpoo (nepreverjen)

ge je tau? na gorickon?
kelko znan je tau sobotainfo in nej hrvaskainfo ali sbija ali bosnainfo

Amater (nepreverjen)

Nemajo kaj pisati

Čergoli (nepreverjen)

Sobotainfo mednarodno usmerjen portal, vredno vsake pohvale!!!! Temu se reče uvoz mednarodnih informacij!!!! Na tem dela mednarodni referent. Referent za zunanje zadeve!!!

In reply to by Amater (nepreverjen)

hlk (nepreverjen)

ka se čudijo ko pa se znalo da je bolnik in ga niso dali v bolnico ali kaki (varni) dom...tako csd kot policija ima to lahko na vesti. sicer pa to ne spada v slo, najmanj v ms,uredništvo!

Starejše novice