Huda prometna nesreče se je zgodila v torek zvečer, nekaj pred 21. uro, in sicer na zaključku štajerske avtoceste, na mejnem prehodu Šentilj - Špilje.

Po podatkih avstrijske policije, je zaradi hudega trčenja življenje izgubil 42-letni voznik osebnega avtomobila iz Bosne in Hercegovine, povzročitelj prometne nesreče, ki je vozil pod vplivom alkohola, je težje poškodovan.

Kaj se je zgodilo?

Avstrijski možje v modrem poročajo, da je starejši zakonski par, starosti 63 in 59 let, z najetim vozilom vozil po avtocesti iz Gradca v smeri Špilja. Za njima je vozil 42-letni voznik osebnega vozila iz Bosne in Hercegovine, ki mu je sledil še 31-letni Slovenec v osebnem vozilu. 

Po besedah policije je močno vinjen 31-letni Slovenec naenkrat trčil v vozilo 42-letnika, pri čemer je avtomobil slednjega zasukalo v avtomobil starejšega para in bližnjo betonsko ograjo. 42-letnik je zaradi hudih poškodb umrl, odrejena je sanitarna obdukcija.

31-letnega povzročitelja so težje poškodovanega prepreljali v bolnišnico v Wagni. Starejši par v nesreči ni bil poškodovan.

Avtocesta je bila zaprta vse do 23.40.

Vir: Facebook skupina V živo s slovenskih cest (Matias Čeh)

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
feri11 (nepreverjen)

Seposejdi je slovenec govedo, vači je nej zdraf....

Lele (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Aja... Nei čudo...ajmo cigani združimo se pa napad na sobotainfo... Če bi naš biu bi že na velko se pisalo pa kometeralo. Marš u t.. P... M...

Mb78 (nepreverjen)

Ajde v cigoti lepo nazaj v vaso madzarsko.Pa to staro zelezo tu pustite ker CE VZAMES SE NE POMENI DA JE ZDAJ TVOJE IN LAHKO PRODAJAS BUDALO!

In reply to by Lele (nepreverjen)

Mb78 (nepreverjen)

Slovenec trcil v Bosanca.
Ali pa
Drzavljan Slovenije trcil v drzavljana
BIH.
Slovenec trcil v BIH?????

Starejše novice