Danes zjutraj so iz reke Drave potegnili moško truplo.

Danes ob 9.02 je naključni sprehajalec obvestil policijo, da je v bližini Medicinske fakultete v Mariboru, v reki Dravi opazil truplo. Na kraj so bili takoj napoteni policisti, gasilci in reševalci.

»Gasilci so iz vode potegnili truplo 50-letnega moškega. Mrtvoglednica je ugotovila, da je bil pokojni tedaj mrtev približno kakšno uro. Kriminalisti so z ogledom kraja najdbe trupla, ki mu je prisostvoval dežurni državni tožilec iz ODT v Mariboru, s pregledom okolice in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je moškemu na nabrežju reke Drave zdrsnilo, nakar je padel v reko Dravo in umrl,« so sporočili iz PU Maribor.

Ob tem dodajajo, da je tuja krivda izključena. O svojih ugotovitvah bodo policisti podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Saaššš (nepreverjen)

Brez zamere, ampak izraz "MRTVOGLEDNICA", se mi zdi čuden!
Ali pa sem nerazgledan in ne poznam slovenščine.

Torej (nepreverjen)

jap dobesedno butasto nej čudno...

In reply to by Saaššš (nepreverjen)

rumeni press (nepreverjen)

Drsnilo ali pa ga je kdo porinil v reko? Morda pa je enostavno samomor ..? Le kdo ni vedel? Verjetno nikoli ne bo jasno, kaj se je zgodilo.

afrikanec (nepreverjen)

ja pa valda napravijo obdukcijo. kaj če se mu je zavrtelo ali ga je kap in je zato not padel? ni nujno da mu je zgolj samo tako zdrsnilo.

Jaroslava (nepreverjen)

Ne na pamet

In reply to by afrikanec (nepreverjen)

Jaroslava (nepreverjen)

Načofani je biu, pa not padna.

Vstal je! (nepreverjen)

Pa včasih se je temu reklo "mrtvooglednica", oz. "mrtvooglednik". Zdaj, po novoreku, pa že mrtvi gledajo. Jezus, Sobotainfo. Dobesedno.

Lipa3 (nepreverjen)

Vse lepo in prav o mrtvemo.Me pa vseeno zanima kako prides oz.kje je ta fakulteta,da dobis naziv mrtvoglednik oz mrtvoglednica?

Starejše novice