Na avtocesti je danes prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri je po poročanju 24ur.com umrl otrok.

Med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane se je zgodila huda prometna nesreča. Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana je za 24ur.com dejal, da sta po prvih podatkih v nesrečo bili vpleteni dve vozili, tovorno in osebno.

Tomaževic je še potrdil, da je umrla ena oseba, in sicer otrok, ki je bil po prvih podatkih v osebnem vozilu. Na tej relaciji se je zgodila še ena manjša prometna nesreča. Okoliščine obeh še preverjajo, zaradi tega in ogleda pa bo cesta zaprta še dlje časa, še poroča 24ur.com.

Na avtocesti je nastal že več kot pet kilometrov dolg zastoj, vse do počivališča Ravbarkomanda, še poroča 24ur.com. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti Postojna - Vrhnika.

Na Prometno-informacijskem centru za državne ceste opozarjajo voznike, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil. Tovorna vozila nad 7,5 ton proti Ljubljani se izločajo, na vipavski hitri cesti med prehodom Vrtojba in Šempetrom; na avtocesti Fernetiči - Gabrk pri počivališču Povir ter na primorski avtocesti na počivališču Ravne, še opozarjajo na 24ur.com.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Goričanec 2 (nepreverjen)

Žalostno! Je bil otrok pravilno pripet?

gost2020 (nepreverjen)

Goričanec!
Kaj bi sedaj ti rad povedal z tvojim vprašanjem? Bi rad pametoval? Včasih je bolje dvakrat vdihniti in šele potem nekaj povedati!!!

Krog 12 (nepreverjen)

Res tragično. Ampak ni najboljša novica za sobotainfo.

Linerer (nepreverjen)

A bogi otrok se pa je bar rešil vseh muk lahka mu zemlja

Starejše novice