V Domu starejših občanov Tezno je prišlo do neljubega dogodka.

V mariborskem domu starejših občanov na Teznu je danes prišlo do tragedije. Po neuradnih informacijah je oskrbovanec doma skočil ali padel iz balkona. Na kraju dogodka so posredovali policisti in reševalci.

Za več informacij smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, kjer so povedali, da je v danem primeru šlo za samomor. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
če ge va ra (nepreverjen)

Itak, če so ljudje že pol leta v izolaciji, kot bi bili v arestu. Tega si ta generacija ni zaslužila. Garali so in gradili državo. Sedaj, ko bi uživali jesen življenja pa so, kot v zaporu.
SRAMOTA za to državo !!!!!!

če ge va ra (nepreverjen)

Nizozemska vlada je sporočila, da svojim državljanom ne bo priporočila nošenja zaščitnih mask za upočasnitev širjenja koronavirusa, saj meni, da njihova učinkovitost ni dokazana.

Namesto tega bo vlada od državljanov zahtevala, da bolje spoštujejo ukrepe socialne oddaljenosti, saj se število bolnikov ta teden povečuje, je dejala nizozemska ministrica za zdravje Tamara van Ark.

“Ker učinkovitost mask ni bila dokazana z medicinskega vidika, se je kabinet odločil, da ne bo nobene obveznosti nošenja medicinskih mask,” je dejala Arkova v sredo po opravljeni analizi poročila nizozemskega Inštituta za javno zdravje.

Ta odločitev je v nasprotju z drugimi evropskimi državami, ki so uvedle obveznost nošenja mask v zaprtih prostorih in celo na prostem, poroča Reuters.

Vodja nizozemskega Nacionalnega inštituta za zdravje je dejal, da nekatere študije kažejo, da maske pomagajo upočasniti širjenje virusa, vendar pa inštitut ni prepričan, da bodo pomagale med trenutno epidemijo na Nizozemskem.

slom (nepreverjen)

ti pa si res fuknjeni

In reply to by če ge va ra (nepreverjen)

. (nepreverjen)

pa te kaj kurac piešte, če ni podrobnosti. jao ej, to sobotainfo bi trbejlo tožiti ka so fuknjeni 100 na vuro

Starejše novice