*Fotografija je simbolična
Sinoči, malo po 22. uri, so bili celjski policisti obveščeni, da se je v Kostrivnici, na območju Policijske postaje Šentjur, zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi umrli, ena se je hudo poškodovala.

Prometno nesrečo je po besedah policije povzročil 32-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju.

Umrl povzročitelj in njegov sopotnik

32-letnik je v dolgem, levem, nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili.

32-letni voznik in njegov 26-letni sopotnik sta na kraju nesreče umrla. 33-letni voznik se je v trčenju hudo poškodoval. Vsi trije udeleženi so z območja Policijske postaje Šentjur.

Srhljiva statistika ...

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 25 ljudi, lani v enakem obdobju 12, v celem lanskem letu 13.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Svetice13 (nepreverjen)

Ce nasi policaji in tozilka anica sostaric vozijo nabiti bot mambe in se naprej opravljajo policajski in tozilski poklic ni cudnob da ljudje mislijo, da je na nasih cestah vse dovoljeno

Bubek (nepreverjen)

uredništvo,vprašanje za vas,pa rejsan nemate druge slike,kak tou ,ki me spominja na Satahovsko pokopališče?

Starejše novice