Pomurski policisti so v zadnjem dnevu obravnavali 13 tujcev, ki so na območju ljutomerske policijske postaje nezakonito vstopili v Slovenijo. Pri tem so ujeli tihotapca, ki je policistom sprva pobegnil v gozd.

Kot smo že poročali, so pomurski policisti od 6. ure včeraj do 6. ure danes na območju Policijske postaje Ljutomer prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Šlo je za državljane Alžirije, Iraka in Maroka. Po končanih postopkih bodo tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Pred policijo zbežal v gozd

Včeraj, okrog 18.30, so policisti izven naselja Veščica opazili ob cesti parkirano osebno vozilo znamke Renault Koleos, hrvaških registrskih številk, v katerem je sedelo več oseb. Voznik vozila je v tistem trenutku zapustil vozilo in začel bežati v smeri bližnjega gozda.

Policist je stekel za njim in ga prijel. V postopku so ugotovili, da je državljan Srbije v vozilu vozil šest tujcev, državljanov Iraka.

Zoper voznika bodo vložili kazensko ovadbo.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pohvala za Policijo! (nepreverjen)

Za varnost naroda!

nevenneven (nepreverjen)

zakaj pa kazensko ovadbo? Saj se bo itak vrnil in pripeljal druge migrante. Počiti ga v šumi in nikoli več ne bo prevažal nikogar.Zdaj pa minusari na delo.

Medicinska mafija (nepreverjen)

tihotapi migrante. Dokljer ne bo zaprtih doktorskih mafijcev u zaporu ne bo mir.

Starejše novice