Ukrepi policije na nogometni tekmi med Muro in Celjem.

Minulo soboto je bila na stadionu Fazanerija v Murski Soboti odigrana prvenstvena nogometna tekma  Prve lige Telekom Slovenije med nogometnima kluboma NŠ Mura in NK Celje.

Policija je tekmo ocenila kot dogodek s srednjo stopnjo tveganja, zato so bili v varovanje javne prireditve vključeni policisti Posebne policijske enote Policijske uprave Murska Sobota in drugi policisti iz različnih enot Policijske uprave Murska Sobota.

V času tekme zagorelo 10 bakel

Na prireditvi je bilo okrog 200 navijačev domače organizirane navijaške skupine Black Gringos in preko 4000 ostalih obiskovalcev.

Pred začetkom tekme so varnostniki pri pregledu stadiona našli pet nevarnih predmetov - bakel, katere je za zdaj še neznani kršitelj prinesel na stadion. Ob vstopu na stadion je bil mladoletnemu kršitelju zasežen nevarni predmet - bakla, zoper kršitelja pa bo predlagana uvedba rednega sodnega postopka  na  pristojnem sodišču. V času prireditve je bilo prižganih še deset bakel, policisti zbirajo obvestila v smeri ugotavljanja dejanskega stanja in v cilju  izsleditve kršiteljev. 

V primeru, da se jih bo izsledilo bodo izvedeni prekrškovni postopki zaradi kršitev določil zakona o javnih
zbiranjih.Ostalih kaznivih ravnanj policija ni obravnavala.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
black panter

Jebo vas bakle,tekma brez bakel je kak policaj brez pendreka

Joska (nepreverjen)

Neumen članek, poneumljanje naroda. Res nimate pametnejšega dela kot se ukvarjat z baklo? Jaoooooo

Starejše novice