Soboški policisti obravnavali tatvini in vlom, v katerih je nastalo za skupno več kot tisoč evrov škode.

Iz Policijske uprave Murska Sobota sporočajo, da je neznani storilec včeraj v Moravskih Toplicah odtujil žensko in moško kolo znamke Dema. Moško kolo je bilo črne barve z belim napisom, žensko pa bele barve z rdečim napisom, s tatvino pa je nastalo za okrog 400 evrov škode.

V Beltincih je medtem od oktobra 2019 do včeraj neznani storilec iz odklenjene lope ob starejši hiši odtujil tri starejše vrtne kosilnice, pri čemer je nastalo za okrog 200 evrov škode.

Včeraj pa je neznani storilec vlomil v delavnico v Lutvercih in iz notranjosti odtujil različno električno orodje. Pri tem je nastalo za okrog 480 evrov škode.

V vseh omenjenih primerih so prijavitelji sicer odstopili od pregona, so še zapisali soboški policisti.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
feri11 (nepreverjen)

Seveda odstoupijo od pregona, če pa od miličarof nega nikšega aska, če se njin pa slučajno slučajno posreči, maš pa samo sranje na sodišči....

jokohama12345 (nepreverjen)

Daj ne bluzi brezveze. Gda se pa tebi kaj zgodi pa včasik policijo zovejš, zdaj pa sereš po policajaj. Valda ka odstopijo od pregona. Dokeč lastnik gor pride ka je bil oropani so storilci že prek meje. Koga na te po tvojon lovijo? Itak znamo što povzroči 99% teh vlomov in tatvin. 1% so domači cigani, 99% pa tuji. Zdaj pa ka do se piolicaji resno s taknimi stvarmi ukvarjali pa dalo na sodišča posredovali, te de li še vse zabasano. Čista pavilno ka se ne ukvarjajo s primerami kere itak nemrejo rešiti.

In reply to by feri11 (nepreverjen)

Zemla nuca gnoj (nepreverjen)

Df že palik kradeš?? Daleč je še 21 v mesci lakuta dela svoje nej??

lovrenčec (nepreverjen)

Moldavci ,Romuni ,Bugari in trenirkari što pa drüjgi .

Včeraj (nepreverjen)

V bufetu na Kocljevi je lastnica lokala: Vika dol dala vse in še več kot je sploh možno povedati slabega od katerekoli ženske. TOOOU JE ZDAJ TISTA, KATERA KRADE PO PREKMURJU, VSI LOKALI IN PRODAJALNE SO OPOZORJENI PRED NJO, ŠTO PA JE TO KA JE Z NJO, KERI, ODKED...
Zatem je nizala vse kar zanimalo še tam prisotne moške.
To, da bo 30 let odkar sem v partnerskem razmerju, se sploh ne šteje, res je le tisto kar vsi govorijo.
Z policijo gre vse lažje, vsaka gonja, posledično razbolelost in siromašenje je le z njimi izvedljiva!
Tako je druščina, katera že od vsega začetka daje v ospredje mojo inval. poslala na dom rajonskega policista. Ta me v drugo zasliševal že dve uri in pol, najprej je bilo sporno moje klicanje mačke, nato še iskanje te, v gostilni Vučko. Med vsem drugim sem znana kot norčika, na kar je ciljal rajonski policist g. Prosič in me privijal in kasneje lagal, da sem mu kot taka, sama izdajala os. podatke. To je koliko plače imamo vsi v gospodinjstvu in kdo je zdravnik od vsakega, ne samo od mene. Potem je bil na udaru Zdr. dom, zdravnica je napisala pris. hospital vsakič, ko sem bila tam, Varuh, to je mariborski (saj soboški Zastopnik pac. pravic brani vso Felkarjevo navezo) Varuh za člov. pravice dal edini izvedljivi nasvet: nikamor, predvsem pa ne v ZD, ne iti sama. Zdaj sem tam obravnavana kot vsak drugi. Drugje pa je zato vse huje, ko sem rekla, da je boljše da me več ni na svetu, sem se znašla na Okrajnem sodišču, kot nevarna sebi in drugim.
Ima Policija res nove zakon. člene? Lahko preganja človeka več dni skupaj, se pravi ga išče in obtoži, da na svojem dvorišču govori proti ljudem?

In reply to by lovrenčec (nepreverjen)

Starejše novice