Slika je simbolična.
Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tatvino drv in pet prometnih nesreč, v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju ob petih prometnih nesrečah obravnavali še štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.

S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina drv, tatvina orodja in poškodovanje tuje stvari. Na območju Gornje Radgone je bila obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pp (nepreverjen)

Lenuhi so izbrali dobro, namreč drva so že bila razcepana, kdo bi se mučil se z tem delom...

Lepotec Cigo (nepreverjen)

Prekmarci imajo skoz srečo.
V Beltincih,Ižakovcih pa seveda po celem prekmarji prekmurcem mi lejpi cigani pojebemo vse ženske zato ka pravijo ka imajo prekmarci duge šurce pa kratke kurce.Hahahahaha
Veselo veselo prekmarci babe vam nabijamo mi lejpi cigani,Hihihihihi

Terminator (nepreverjen)

Sem bil v Dokležovju na obisku pri sorodniku kateri seveda ni prekmurec,ker bi ga tudi bilo sram,če bi bil in sem videl kako ta pritegnjena golazen z avtomobilskimi sirenami trobi čez ležeče policaje na cesti.Hahahahaha
Pa takih kmetavzarskih zasmojencev brez malo možganov ni nikjer drugje v sloveniji kaj šele na svetu.
Ko sem vprašal sosede kaj pomeni,ko trobijo čez ležeče policaje so mi povedali,da so to predvsem guzaški dvospolni tranzvestiti in se tako iščejo med sabo.
Vsi so pa tudi posiljevalci kokoši katere imajo med vožnjo nataknjene na njihove baje male penise in ko se pelje čez ležeči policaj ga zabije kokoši bolj globoko v rit in od zadovoljstava zatrobi.
Ti dvospolno usmerjeni buzeranti si včasih tudi z sabo vozijo ženske oziroma so to moški preoblečeni v ženske in ta Ižakovska stran prekmurja je zaradi teh guzaških tranzvestitov sramota Slovenije.
Seveda niso vsi enaki ampak je teh tam kar nekaj med njimi tudi neki trije bratje pleskarji iz Ižakovec kateri nimajo žensk in posiljujejo kokoši ter vse domače živali katere ujamejo na cesti ali v bližini.

Starejše novice