Polcisti so danes ponoči obravnavali dve tatvini.

Neznani storilec je namreč v Okoslavcih odtujil kmetijski traktor znamke New Holland, modre barve in letnika 2018. Zvečer je bila k traktorju pripeta prikolica, ki je bila odklopljena, traktor pa odtujen. Nastalo je za okrog 40.000 škode. 

Prav tako danes ponoči je neznani storilec v Svetem Juriju ob Ščavnici odtujil tudi delovni stroj mini bager, zeleno sive barve. Lastnika je oškodoval za približno 12.000 evrov. 

Policisti pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o obeh tatvinah, da jim to sporočite na telefonsko št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rosenkrantz (nepreverjen)

Sigurno je virus kriv za vse to

faflot (nepreverjen)

to zher niso bili slovenci, in je sedaj ze cez mejo.

Oldtajmer (nepreverjen)

Obroki so tudi veliki dan danes za taki traktor ziher ga je lastnik imel zavarovanega .Apak ,da ti traktor vkradejo iz dvorišča ni nič rekel če bi ga pustili na njivi hmmmmm .

PREK MÜJRE (nepreverjen)

Ge je pa policija, nega jih, edino kar še znajo delati kaznovati za hitrost. Njihovega preventivnega delovanja ponoči enostavno nega, da jim lahko tako velik traktor odpeljejo pa to izven Slovenije, da boste vedeli pa to je res nepredstavljivo v kakši državi pa živemo ???

čukundeda (nepreverjen)

Hmmmm, kar tako pride mimogrede en storilec mimo in odnese traktor. Ga pospravi v žep. Ali ga mogoče skrije v prtljažnik osebnega vozila.
Glavno, da policaji podnevi prežijo na tiste, ki niso privezani s pasom.
In en sam storilec se kar tako odpelje s traktorjem sredi noči po AC do Madžarske.
Pa kdo te buče prodaja ????????
Kaj res v Sloveniji ni več policije ??????? Mislim za tatvine in vlome.
Organizirane skupine tujcev hodijo po Slovenski zemlji in podnevi oprezajo, kje bodo ponoči udarili.
Bo treba malo ven iz klimatiziranih pisarn in v civilna vozila. Pa okrog po vaseh in manjših krajih in na odročna mesta. Marsikaj se vidi.
Tudi kakšne nadzorne kamere na križiščih lokalnih in regionalnih cest ne bi bile odveč.
Da ne pišem kaj vse danes zmorejo razna tehnična sredstva. Seveda jih je potrebno znati uporabljati.
Vsak tujec ima danes s seboj telefon, če ne še kaj drugega.
Dalje ne smem pisat, da kaj ne razkrijem.
Tam v enem mediju se policija hvali s forenzičnim laboratorijem.
Kaj več bi lahko naredili tud na področju preventive in zaščite premoženja ljudi.

KAJ DELA POL… (nepreverjen)

Ukradli manjši bager in ga odpeljali (posnetki kamer) z manjšim kamionom pokritim z cerado seveda, potem ukradli veliki traktor, ki je tudi bil odpeljan na podoben način in to tujci, kriminalci, ki se prosto gibajo po Sloveniji in delajo kar hočejo KJE JE POLICIJA ?? Potrebno bo jih nagnati ven iz klimatiziranih pisarn saj jih polovica sedi po pisarnah kjer zganjajo sindikalne boje in politiko ona druga polovica pa kaznuje uboge ljudi za pas, telefon, hitrost. POTREBNO BO USTANOVITI VAŠKE STRAŽE, ne vem zakaj se komunisti tako bojijo teh vaških straž, ustavna pravica vsakega je da si čuva svojo lastnino, ker državni organi niso sposobni ali pa so sami vpleteni v take lopovščine. SRAMOTA ZA DRŽAVO NIMAMO NITI PRIMERNE POLICIJE, NE VOJSKE , KRIMINALCI, BEGUNCI PA HARAJO PO SLOVENIJI .

Starejše novice