Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru in pet povoženj divjadi ter pridržali enega kršitelja.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali tatvino goriva na bencinski črpalki, na območju Ljutomera je bila obravnavana odtujitev denarja, na območju Murske Sobote pa tatvina dveh koles.

Na območju Gornje Radgone so policisti medtem obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal, je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan.

Dne 9. 9. 2019, okrog 09.30 ure, se je v Rakičanu zgodila prometna nesreča z udeležbo voznika osebnega avtomobila in kolesarja. Voznika osebnega avtomobila policisti prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokliče na telefonsko številko 113 ali se oglasi na najbližji policijski postaji.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali v bližini šol in na območju Policijske postaje Murska Sobota.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice