Pretekli petek so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje počitniške prikolice, tatvino računalnika in gotovine iz gostinskega lokala, tatvino lesa iz gozda, tatvino goriva na bencinskem servisu, grožnjo in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na območju PP Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bog i batina (nepreverjen)

Policija krade in prodaja drogo soboški kriminalisti poneverjajo drogo zaseženo pri preiskavah in jo prodajajo naprej. Zlikovci sramujte se!!

Nej važno! (nepreverjen)

Ge samo ne razmen zakoj takše gnoje kak so drogeraše, posiljevalce...ka kolejo lidij pse what ever...ne dobijo kazensko doživljenso!!!?? Koj KURAC JE NARAUBE Z TAUF SLOVENIJO! Nej zaman ka se narod sele ide gor praute AU pa tanta. Bar je rejd! Mrsssss pa SLO! Pa kurceve zakone! Fuj......... Svinjarije drugo tak vec nega!

Nej važno! (nepreverjen)

Tej ka pa kradnejo pa tace vkraj pa nogej!

Starejše novice