*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.  

S področja kriminalitete so neznanci na počivališču AC v Murski Soboti iz treh parkiranih tovornih vozil odtujili nafto. V Prosenjakovcih je neznanec izvršil tatvino traktorja znamke STEYR oznake 9094A, rdeče barve, reg. št. MS G2-24. Traktor je bil parkiran v lopi ob hiši. Lastnika je oškodoval za 15.000 EUR. V Murski Soboti sta bili iz parkiranih osebnih avtomobilov izvršeni tatvini dve reg. tablici z oznakami MS ZA-049 in MB M5-98K. Soboški policisti so obravnavali še tatvino prenosnega telefona znamke Huawei P20.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti. 
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Stafeta tatov (nepreverjen)

vse je ze bilo ukradeno ...

čarni vrag (nepreverjen)

Izgleda, da so lopovi že informirani, ka ponoči na Goričkon nega policajske patrulje in lejko nemoteno operirajo. Še posebno so vzeli na piko Prosenjakovce. Zadnjič so vrgli v luft bankomat, zdaj pa ukradli še traktor.

Landini

Policija ima pač delo z lovljenjem ultra hitrimi vozniki v vaseh (58kmh) in ne z našo varnostjo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

miranmiran (nepreverjen)

Zdaj do začele policijske avtoje kradnote

Starejše novice