Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, ugriz psa, pet primerov povoženja divjadi in dva primera poškodovanja vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so gornjeradgonski policisti obravnavali neplačevanje preživnine, poškodovanje dvoriščnih vrat, in tatvino dveh koles iz kleti. Murskosoboški policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje grožnje, tatvino kolesa in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat  na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljani na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jao mene (nepreverjen)

rabijo se za petke :)

ZAKAJ IMAMO PO… (nepreverjen)

Ta novodobna policija je bolj podobna tabornikom, pa zakaj jih imamo ? Privlekli so v policijo vse živo 4 mesece tečaja pa si policaj. Preventivnega delovanja policije več ni, Bog ne daj da bi se kateri sprehodil ponoči ne podnevi po Soboti po mestu in parku niti slučajno. Zadnjih 30 let smo razjebali policijo popolnoma in to zaradi pokvarjenih komunističnih šefof, starcev, ki se grejo politike, seveda levičarske SD politike, preverite vsi so drugi dan ko se upokojijo v stranki SD - komunisti. Potrebno bo izvesti v policiji temeljito čistko.

Po svojem... (nepreverjen)

dvorišču tudi ne smeš iti ponoči, če ti tega sosed ne dovoli!
G. Jakšič je tako rekel, ko sem ga vprašala, kdaj dejansko lahko zalivam, črpam vodo iz studenca, če to povzroča tako galamo? NIKOLI, ČE VAM TEGA NE DOVOLIJO.
Tako se gonja začela, VSE JI PREPOVEMO, BOSTE VIDELI KAJ BO DELAL. Bil odgovor, ko so se ljudje ustavljali pri Nadi Marton in Veri Bernjak. Vse z namenom, da izrazijo svoj gnev, vse z večnim nasmehom. To dvoje ne gre skupaj, ni mogoče dognati kaj jih žene. To njihovo publiko, za ostale pridružene okoličane pa dobro vem kaj jih pehlja, tudi ve se kako so te pridobili in čemu.
Vse izgleda kot nekakšna igra z intuizmom in zanosom. Mariška Žižek najbolj zagnana spodbujevalka in z največ zamislimi kaj mi še povedati in kaj napisati, vzklika proti meni in v moja okna- v tretji osebi. Kar pomeni, da nisem človek.
Kar je zelo očitno in zaradi prepoznavnosti tega so se akterji vrgli v prijave, te so vse bolj in bolj roteče, napisane z vso gotovostjo. V svoji nevednosti sem plačevala vse naloge, tudi tega nisem vedela, da lahko vložim sodno varstvo. Kar pa pridonese nova stanja, saj si igre željni brišejo noge še tam.
Med drugim se ponavlja, kar je tudi jasno napisala njihova prijateljica sodnica: mi bi tisti lahko klicali policijo večkrat dnevno.
Kar pomeni, da me vsak hip lahko obtožijo, kar jih volja.

In reply to by ZAKAJ IMAMO PO… (nepreverjen)

LG f st jj (nepreverjen)

Policisti polne roke dela?
Kolesa izginjajo kot po tekocem traku, izsledili pa se niti enga.. Sramota za policiste ali pa so tatovi že policisti kot pri tistem ropanju banke na goričkon, Mrš lopovi!

Respiratorji (nepreverjen)

Dati jim večjo plačo, še večjo kot so zahtevali. Z jasnimi napotki kaj se sme in kaj ne. Kar pa ni mogoče, ker nimajo takih predpostavljenih. Ti vedo ponavljati člene, po katerih se lahko pritožiš, če misliš, da policija ne dela korektno. Protest tudi lahko izvedem. Seveda, da me oglobijo.
Mi držimo skupaj, so zatrjevali po TV, ko se zgodila krivica na neki PP, mislim da so enega počili. Kar jim ne bi bilo treba ponavljati, vsi predobro vemo kako delujejo. Po načelu; vse za prijatelje in znance in še od teh. Tako so vsi upi zazrti v policiste, z njimi je vse lažje, saj so v službi naroda. Svojega.

In reply to by LG f st jj (nepreverjen)

Starejše novice