Storilec naj bi znanega igralca zabodel vsaj šestkrat. Zdaj trdi, da je Gašper Tič po nožu posegel prvi.

Sinoči smo poročali nasilni smrti znanega slovenskega igralca Gašperja Tiča, ki je preminil na svojem domu na Trubarjevi ulici v Ljubljani.

Med moškima, starima 44 in 20 let, naj bi se vnel prepir. Mlajši moški je z nožem poškodoval 44-letnega igralca, ta pa je na kraju dogodka podlegel poškodbam.

Policija o ozadju zločina sicer še molči, saj preiskava še poteka, a po najnovejših informacijah naj bi storilec skušal krivdo zdaj preložiti na žrtev.

Igralec prvi pograbil nož?

Kot poroča Večer, naj bi se preminuli pred omenjenim prepirom s storilcem družil v lokalu, nato pa sta se s taksijem skupaj odpravila do stanovanja na Trubarjevi ulici. 

Svoj zločin je storilec policiji menda sporočil kar sam in na kraju zločina počakal na može postave. Ob aretaciji jim je pojasnil, da sta se z igralcem ob prihodu v stanovanje sporekla. Po njegovih navedbah naj bi Tič prvi pograbil nož, nakar je sledilo prerivanje in usodne poškodbe.

Večer ob tem še navaja vir, ki trdi, da je bil igralec z nožem zaboden najmanj šestkrat.

Policija naj bi dejanje obravnavala kot kaznivo dejanje uboja, za kar pa je zagroženo s petimi do petnajstimi leti zapori.
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

korakal (nepreverjen)

seveda to je začetek rezultatov nove družinske zakonodaje , ?!

KEKO (nepreverjen)

Gašper je bil...Pedrito s predrto rito,baje bi naj storilca omamil in spolno zlorabil,ko pa je ta prišel k sebi in videl kaj mu je naredil,mu pao mrak na oči in je naredil kaj je naredil.

gostjja (nepreverjen)

Rezultat česa pa so zaklane ženske s strani svojih moških partnerjev???

gost 2 (nepreverjen)

družinski zakonik :P

In reply to by gostjja (nepreverjen)

gost69 (nepreverjen)

kaj pa zaklani možje s strani nemočnih žensk?

In reply to by gostjja (nepreverjen)

Rafael (nepreverjen)

Verjetno temu storilcu ne bojo verjeli čeprav je mogoče bila samoobramba. Upam da bo imel zelo dobrega odvetnika. Ubil je znanega človeka zato mu ne bojo nič verjeli. Ko nastrada znani človek je zaščiten.

Starejše novice