Slovenska policija prosi za pomoč pri iskanju 32-letnega Mateja Breznika, ki je na begu že od leta 2014.

Matej Breznik se je nazadnje zadrževal na območju Gorenje vasi, Ljubljane in Ormoža.

»Ali ga poznate, ste ga morda opazili, ali veste, kje dela, s kom se druži, kje živi, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, kam hodi na kavo?« sprašujejo policisti.

Vsakega, ki bi karkoli vedel o iskani osebi, tudi najmanjšo podrobnost iz preteklosti policija naproša, da pokliče na telefonsko številko 113, na anonimni telefon Policije 080 12 00 ali pa pošljete e-sporočilo na naslov [email protected].

Ob tem policisti opozarjajo, da je fotografija pobeglega stara več kot deset let, zato je iskani danes najverjetneje spremenjenega videza. Na policiji zagotavljajo, da bodo prejete informacije skrbno varovali.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

naj se napiše zakaj je na begu. in kot da se na računalniku ne da napraviti približno sliko kako zgleda človek po 10-ih letih. nihče več nič ne improvizira z možgančki?

Bradati je (nepreverjen)

Z drugo os. izkaznico

In reply to by . (nepreverjen)

Jajo (nepreverjen)

.. Kje dela? Ali skom se druzi?.... Verjetno dela ja, je po moznosti se prijavleni na zavodi, pa saki den ide nekan na kavo.... Lol

Marduk

Rejsan, ka je napravo decko, ka sce po ton casi neje zastaralo?

Ograček (nepreverjen)

Naj ga policija išče,zato so plačane nej ka samo po kavicaj odijo pa lidi jebejo v žive mozak...

čikapajo (nepreverjen)

Glede na zapis policije so res v temi? Pojma nimajo, kje je. Če je sploh v Sloveniji? Kako izgleda. Danes res ni problem biti spremenjen. Še posebej mlad človek. Lahko je danes popolnoma druga faca. Ne bom tukaj dajal navodil še za koga. Lahko sedi na isti terasi, kot policaji in pije kavico in se smeji, ker se nobenemu ne sanja kakšen je.
V glavnem po pozivu se vidi, da nimajo pojma kaj je z njim. Ko bo vse zastaralo se bo čudežno pojavil. Očitno gre za pametnega človeka in ne nekega navadnega kriminalca.

Vsi tisti (nepreverjen)

kateri se moramo skrivati pred sosedi, zdaj že celo vasjo, pred polovico Sobote in ne moremo, ne smemo stopiti na javna mesta, ne v ZD, ne trgovino. Obstajajo še kje taki ljudje? Kdo pa je ta neumnica, katera bluzi tukaj, ali ne? Kaj je storila (ubogim ljudem) da mora tako živeti, bežati, se preseljevati?
To seveda veste vsi, v svojih zgodbah in še vedno sprašujete, dobivate odgovore prav od te raje, katera vse to zganja in spreminja gonjo. NJIH SPRAŠUJETE IN DOBIVATE VEDNO NOVE ODGOVORE. IN TO JE ZDAJ POSTALA RESNICA, TO KAR VSI GOVORIJO.

Starejše novice