Policisti so na Štajerskem obravnavali nedovoljen prehod državne meje.

Policisti so včeraj na Ptujskem prijeli 25 nelegalnih migrantov. Nekaj pred 19. uro so na območju Podlehnika ustavili kombinirano vozilo znamke Citroen Jumper. Vozilo ljubljanskega registrskega območja je vozil 43-letni slovenski državljan.

V tovornem delu je voznik prevažal kar 25 ilegalnih prebežnikov: devet državljanov Bangladeša, sedem državljanov Pakistana, štiri državljane Afganistana, štiri državljane Maroka in enega državljana Sirije.

Vsi tujci so v Slovenijo nedovoljeno vstopili na zeleni meji s Hrvaško, na območju Policijske postaje Podlehnik.

Foto: Policijska postaja Podlehnik

Sprovajalca so policisti pridržali

Policisti so vozniku zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države odvzeli prostost in ga pridržali.

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da trenutno potekajo nujna preiskovalna dejanja: »Po zaključku pridržanja bo s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju.«

Postopki s tujci še potekajo.

Foto: Policijska postaja Podlehnik

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Sobotainfo, kam ste padli s poročanjem novic ???? V naslovu : "Slovenec" je vozil kombi, v prispevku : vozilo ljubljanskega registrskega območja je vozil "43-letni slovenski državljan". Ja kdo je zdaj to, kdo je ta oseba (je Franci, je Ibra ali je Ahmad) : naj vam to razloži "Bojan Požar"???????????????? Poden od podna...…………..

df (nepreverjen)

kolikor sem zvedel je bil zoki opanković naturalizirani slovenac
čefurskog porekla

In reply to by tuncika

čukundeda (nepreverjen)

Dober biznis !!! Toliko nekateri v nekaj letih ne zaslužijo. Daš v kombi 25 migrantov. Vsak plača 2 jurja in je to 50 jurjev. Neobdavčenih seveda.
Toliko v tako kratkem čau ne zasluži nben podjetnik.

df (nepreverjen)

dobra reklama za proizvajalca kombijev
Jaz vozim namreč prašiče in če jih 25 lahko spravim v kombi
je to prva liga

Starejše novice