Kresovanje v Murski Soboti bi se lahko končalo tragično. Skupina fantov se je s pestmi in brcami spravila na mladoletnika.

Slovenska javnost si še ni povsem opomogla od grozljivega dogodka, ko sta 29 in 20-letnik na Dolenjskem sredi februarja brutalno pretepla svojega kolega Andreja Cekuto, ta pa je nato za posledicami pretepa umrl. A tragičen dogodek očitno nekaterih ni spametoval. Kresovanje v Murski Soboti se je končalo s pretepom 14-letnega fanta, ta pa je pristal v bolnici.

Pretepla ga je skupina fantov

Bralka nas je obvestila, da je v noči iz 30. aprila na 1. maj v bližini mestnega parka v Murski Soboti prišlo do pretepa, v katerem naj bi jo skupil 14-letni deček. Na poti s kresovanja proti domu naj bi ga ustavila skupina štirih fantov, starih okoli 18 let, ki so mu začeli groziti in ga podrli na tla. Zatem naj bi se nanj spravili s pestmi in celo z brcami. 

Četvorica, ki ga je napadla na poti domov, naj bi že na prireditvi nadlegovala nekatere mlajše obiskovalce.

Motiv še ni znan

Kot nam je potrdila tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota, je bila policija 1. maja, nekaj pred eno uro ponoči, obveščena o pretepu pred enim izmed stanovanjskih blokov v Murski Soboti. Napadalci naj bi mladoletnika podrli na tla in ga zbrcali, nato pa zbežali. Ugotovljeno je bilo, da je fant utrpel lažje poškodbe ter poškodbe zob.

Natančen motiv napada ter okoliščine dogodka trenutno še niso znane, saj policisti še zbirajo obvestila v zvezi z dogodkom.

Polomili so mu zobe

Pretepenega 14-letnika so starši odpeljali v bolnico, kjer so otroka zadržali na opazovanju. Kot smo izvedeli, naj bi v pretepu utrpel lažje poškodbe, napadalci pa so mu zlomili tudi dva zoba.

S spleta

Komentarji (38)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sunce van japansko (nepreverjen)

Ka pa ma en 14 letnik biti san ob enih vnoči voni?

Gost (nepreverjen)

Ti si izgleda tudi zrasel v nasilju! Ja kaj ga pa ima kdo za mlatiti?
Če nisi dorasel temi, se raje ne oglašaj. Pa zagotovo ni na tebi, da bi sodil, kaj je počel tam ob 1 uri zjutraj.

kići (nepreverjen)

jaoo ka se pameten... tau so pa lendavski bilij... borci-močni...

stars (nepreverjen)

To ce naredijo mojemu otroku vzamem bokser grem,jih poiscem polomim zobe nato pa se domov odvlecem pa starsem polomim zobe.Bodo vsi ponovno premislili....Nekateri o svojih dejanjih,nekateri o svoji vzgoji...

stars (nepreverjen)

To ce naredijo mojemu otroku vzamem bokser grem,jih poiscem polomim zobe nato pa se domov odvlecem pa starsem polomim zobe.Bodo vsi ponovno premislili....Nekateri o svojih dejanjih,nekateri o svoji vzgoji...

Gost (nepreverjen)

Spomnim se skupine z tistega večera, katera je hodila okrog in se šopirila kot petilini ter grozila vsem okrog kar tako, za brez veze.
Ziher so to te isti telebani.... Upam, da jih najdejo, ker ziher si jih je kdo zapomnil. Meni so žal ušli z spomina....

nekši (nepreverjen)

Avtor članka, popravi datum. 30. april, nej marec. Ka se pa tiče te bande, očitno se zgodovina ponavlja, te menše bande pretepačev so skoz bile prisotne v Soboti, ka se je eden v tebe zaleto pa je že letelo :), ka si sploj nej znao o kon se ide. Bi si človek mislo, ka se je v teh dobrih 30 letaj kaj premaknilo na lestvici umskega razvoja, samo očitno še vse stoji, navkljub morebitnim tožbam in denarne kazni, v nasprotju od takrat. Po možnosti so že vači problematični in se jih đe policaji bojijo, ne bi bilo nič novega

Gost (nepreverjen)

Res je, noben nima pravice pretepsti 14-letnika, ni dileme.

Se pa vseeno sprašujem, kaj je ob enih ponoči delal 14 letnik tam? Zelo neodgovorno od staršev. Ker take situacije kar kličejo po "gužvi", dosti ljudi, alkohol,....

Gost (nepreverjen)

Mojemu sinu so tudi grozili fizično. V skupini so ga hodili čakat pred šolo, da bi z njim obračunal zaradi nekih brezveznih otročarij. Vsi sodelujoči pa niso slovenskega porekla, zato nam nič ne pomaga če smo mi napredni, ko hodijo sem živet z balkana ljudje z deco balkanske vzgoje. Sigurno pa ne bi z njimi fizično obračunal, bolečina prehitro mine, odškodninski računi pa te lahko spremljajo leta in leta ter ti tako fajn omejijo življenski stil iz bede v še večjo bedo.

Dirtvader (nepreverjen)

To ka so bili cigani, pa nišče ne povej!

Zvss (nepreverjen)

Tej telebajske bi trbelo enga po enga v grmovje not pa prehubati...

jojojojoj (nepreverjen)

Cenzura dela nega kaj....

Jreten (nepreverjen)

To so samo lejko pravi "frajeri"

nihče (nepreverjen)

nevzgojeni izmečki

jojojojo (nepreverjen)

Pravi izmečki pičkice posrane 4 se spravijo na 4 leta mlajšoga. Brajdič policajski sodelavec tajni je glavni med njimi. Saj pa malo de koga ovado policajon pa je madež oprani. Prasica smrdliva ciganska.

otorinolaringolog (nepreverjen)

Mladina neje telko kriva kelko so starši krivi... preveč majo vsega gnesden vsi dopuščeno

oče (nepreverjen)

sunce vam japansko ....... Ni važno kaj je delal zunaj štirinajst letnik ,če ni izzival ga nimajo kaj napadati .Kot piše en od komentatorjev so ti štirje izzivali že na kresovanju .Če bi ti štirje pezdeti premlatili mojega sina brezi veze bi jih enkrat v življenju našel in tile smrkavci nikoli več ne bi dvignili roke še preko slamice bi jedli .

Gost (nepreverjen)

Z veseljem bi se osebno "pogovoril" z vsakim od njih na 4 oči...

14 letnik ob enih ponoči, sam? Sorry, ampak neke meje pa tudi morajo biti...

Nema veze (nepreverjen)

Decka poznan kak lasten zep. Se je razvedlo sto je biu. In policija zna ka se je zgodlo ampak policija glede toga nede nikaj naredla ka so navadne pičke. Pujstli do ka se se to dale dogaja. Pa nej so samo izzivali na krese. Izzivajo na vseh taksih priteditvah. V spartacusi so glavni pa v ljutomerski diskoteki . Ampak policija pa nede nikaj naredla. Vsi znajo sto je biu, pa ka se spravijo na mlajsoga pa 4 na 1 halo .

Gost (nepreverjen)

Če so bili samo štirje na enoga so tou sigurno nej bilij cigani. Oni se spravlajo samo 10 na enoga.

Sto (nepreverjen)

Što so tej štirje?

Gistja (nepreverjen)

Eh dajte no, ka se policaji bojijo???? štirih 18 letnikov?? Ka se van je odpelo?

Gost (nepreverjen)

napišite imena teh pokavcov, ka jih kastreramo

Gost (nepreverjen)

Tej štirje še niso naleteli na pravega. Bi njim vsakemu zmlatil več zob in polomil več kosti. Upam, da ga čim prej srečajo.

pizdo.. (nepreverjen)

pa mo mogo malo v odite ka se deca nafčijo ka lejko pa ka nej..

denToto (nepreverjen)

Pa isto je bilou par lejt nazaj ka sta zdrogejrana Damjan F. pa Uroš P. dvej diklini zbila v parki, policija nucala 1vro ka prišla, pa še te so samo čudno poglednoli pa šli. Žal.

Jejž (nepreverjen)

Dvaa pet Muraaa hahahhaa

skakavac (nepreverjen)

Točno tak. Enkrat do dečki naleteli na še bole noroga od sebe, takak je pred par kedni v Zagrebi of dečko, ka je ščeu brez karte iti na avtobus, pa šofera in enga potnika napadno. Tej potnik je biu na njegovo nesrečo veteran, oborožen z nožon, dečko pa je zaj pač na cintori.

dönök (nepreverjen)

vejpa dönök fala baugi bar je dejte daubilo svoje. lp dönök

Smite Steal Baro (nepreverjen)

ka bi ges ten ciganan napravo ej... prokleti imbecili

domačin (nepreverjen)

Domov v ciganjšček pa vse skupaj premlatiti za vse večne čase .Begunce podpira država in to nesnago oboji so isti .

mbd (nepreverjen)

Sam vec ne Odin po diskotekaj in podobno. San pa dosti skos dal v nocnon zivlenji!
V vsaki diskoteki oz. Prireditvi SE najdejo norci Keri unicijo zabavo in nejso to glih samo cigani. Ampak v M.soboti je PAC tak CE cigan spotere kupico je kaos CE slovenec kaj napravi je to PAC nekaj ka SE dogaja skoraj vsak vikend. Zmes gledan Kommentare in eni nemate v glavi pol grama mozka

100% nigger (nepreverjen)

jeee pa ges tudi čaren pa ka, vejpa se bijemo, včasi kakši mladi pride, pa ka zaj. vejpa na pišči se tau dogaja saki den, pa ka. jeeeeeeeee

mbd (nepreverjen)

100% niger al priznaj slabo imiteras

Majmun (nepreverjen)

Pizda jin materna ...4 na 1...naj idejo 4:4 pickice

dönök (nepreverjen)

Ti bos se dobo svoje dejte nika krivo blo

483910 (nepreverjen)

Picka van materna

Ka se to dogaj… (nepreverjen)

Ge poznan toga pojba in si toga rejsan neje zasluzo. Kera bedna vzgoja more to biti ka idejo kao idemo enoga zbijt pa zajebavat in pridejo do cista enoga ka ga prvic v zivoti vidijo pa ga zbijejo. Pamet na nuli. Zbij si tan svoje od kec ste prisli pa si daj z drugimi mer. Okoli toga se pa itak nede nikaj napravlo, ker je pojeb žijvi. Ocitno nesce more mrejti ka de se te ukrepalo da de ze vse prekesno. Čestitan rejsan. Katastrofa.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice