*Fotografija je simbolična
Slovenski policisti ne počivajo v obdobju epidemije koronavirusa.

V soboto, 14. marca, okoli 20.30 so ormoški policisti intervenirali v naselju Hum pri Ormožu. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do spora med partnerjema ter uporabe nevarnih predmetov med prepirom.

V sporu sta oba partnerja zadobila lahke telesne pošodbe in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

»Po vseh zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju,« so napovedali na Policijski postaji Ormož.

V petek in soboto več prometnih nesreč

V petek ob 9. uri je v Ormožu voznica osebnega avtomobila pri vključevanju na prednostno cesto odvzela prednost vozniku osebnega vozila. Po trčenju je obe vozili odbilo v tretji osebni avtomobil, ki se je vključeval v promet. Povzročiteljici so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

V soboto ob 10.25 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom v okolici Ormoža. Neznani voznik je z neznanim vozilom v neznanem času poškodoval odtočni žleb na stanovanjski hiši. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega voznika.

Istega dne ob 15.03 se je v naselju Zagorci pri Juršincih zgodila prometna nesreča II. kategorije. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo poskus nelegalnega prečkanja državne meje

Včeraj, 15. marca, so policisti v okolici Središča ob Dravi opazili tri oseve, ki so bile ob panelni ograji na hrvaški strani in so skušale ilegalno vstopiti v državo. O tem so obvestili hrvaške policiste, ki so osebe prijeli in izvedli ustrezni postopek.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mr&Mrs Smith (nepreverjen)

Ko se tuče, ta se voli!

Toti glih (nepreverjen)

Mogoče sta imela samo eno masko in rokavice?

Lucifer (nepreverjen)

Evo Babyboom se že zača..haha

vladni klovn (nepreverjen)

Če bi volili stranko SMK - stranko marjana klovna bi se leiko vsak dan pretepali
in ne bi bili nič kaznovani
Pretepanje je vendar ustavna pravica
Če ti kaj ne paše ga vžgeš na gobec
on te pa vžge nazaj itd itd
To je ta prava demokracija
Drugo je če eden drugega tepe, drugi pa se ne more braniti
to pa je prekršek ali celo kaznivo dejanje

Starejše novice