Policisti državljanoma Poljske zasegli ukradeni vozili.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota so včeraj ob 11.37 uri med kontrolo cestnega prometa na regionalni cesti M. Sobota – Lendava v naselju Dolnji Lakoš zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Toyota, poljskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in listin je bilo ugotovljeno, da sta prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Prav tako je bila na vozilu ponarejena tipska nalepka in številka šasije.

Pripeljalo se je še eno ukradeno vozilo

Ob 12.25 uri se je v bližino, kjer so policisti izvajali postopek zoper osumljenega državljana Poljske pripeljalo osebno vozilo znamke Lexus. Zaradi suma, da gre za povezavo med voznikoma je bila opravljena kontrola osebe in vozila. Tudi pri drugem vozniku je bilo ugotovljeno, da je prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Ponarejena je bila tudi tipska nalepka in številka šasije. Obe vozili sta bili v mesecu septembru odtujeni v Italiji. Vozili sta bili zaseženi in 43 in 36 letnemu državljanu Poljske je bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prikrivanja po 217. členu KZ 1 in ponarejanja listin po 251. členu KZ-1 privedena k preiskovalnemu sodniku.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
buster (nepreverjen)

"Saj ni res, pa je! " Vij lekar iz članka v članek tekmujete ge te bole prizadeti naslov napisali. Pa kak vas je nej sran? Ka vi mogoče mislite ka je tou gnesden kul, če si maloumen?

Toti glih (nepreverjen)

Saj ni res, pa je, čisto prav maš, buster.

In reply to by buster (nepreverjen)

nithdil (nepreverjen)

oh ne, saj ni res, pa je !

Pa saj ni res (nepreverjen)

Saj ni res, pa je !!!

... kradejo (nepreverjen)

kot "ruski medvedi"

Starejše novice