Fotografija je simbolična
Stari znanec policije spet v prekršku.

Minulo sredo malo po 5. uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru na območju občine Apače, ker je občan razbijal po hiši.

Ob prihodu na kraj je imel občan v roki večjo sekiro. Kljub večkratnim pozivom policistov naj odloži sekiro ukazov ni upošteval, ampak je z dvignjeno sekiro stopil proti policistom in grozil, da jih bo ubil.

Zoper kršitelja so bila uporabljena prisilna sredstva, bil je obvladan, nato mu je bilo odrejeno pridržanje. Osumljeni je bil s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti, priveden k preiskovanemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Stari znanec policije

Gre za istega kršitelja, ki je 15. junija letos okrog poldneva ležal na cesti in oviral promet.

Ob prihodu policijske patrulje je takrat zbežal v stanovanje in z balkona proti policistoma vrgel sekiro, ki je priletela v službeno vozilo in ga poškodovala. Napad je podkrepil z resno grožnjo policistu, da ga bo ubil.

Po krajšem prigovarjanju je potem kršitelj prišel z balkona in bil obvladan. Zoper njega je bilo odrejeno pridržanje in podana kazenska ovadba.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tabletax (nepreverjen)

Sobotainfo,prav je da se kaj takega objavi,kateremu pa ni všeč naj jih ne bere.Sobotainfo samo tsko najprej

Je to vse? (nepreverjen)

Vse kar se dogaja v Prekmurju je na Sobota info, ali le tisto kar vam PP dovoli?

In reply to by Tabletax (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Kaj pa če je policist grozil občanu?
To v današnjih časih ne bi bilo nič novega.

Gdo koga (nepreverjen)
Azazel (nepreverjen)

Policijo bi mogle redno usposabljate najprej z šolanjon pa te z treninge, izpite itd...Jim date absolutno večja pooblastila pa boljšo opremljenost nej ka že sakše socialaš z fuzbalsken dreson ma več arzenala pre sebe kak pa policaj. Kama mo pa prišle, če de sakše pre sakšoj kuče grozo pa lejto z sekero okoule....prvič, drujgeč lepo opozorite tretjič pa en rafal z kalašnikovo v lufte....naj sebe inouk po toj tintare sečej z sekerof, če je takšne frajer...

Jajo (nepreverjen)

V ameriki ga pac policaj strlij z prve kak sekiro zdigne, problem resen...

Nafta lendava (nepreverjen)

SAJ NI RES, PA JE! Samo sobotaainfo zmožna takše glujpe naslove pijsate

nevenneven (nepreverjen)

Škoda, da policaji nimajo večjih pooblastil, vej pa vsaki čondraš njim lejko grozi pa še vse jebe po spiski.......TEJ STARE ZNANCE POLICIJE JE POTREBNO PO KRATKEM POSTOPKU TAKO KOT JE BILO V BIVŠI YU.

Starejše novice