Na slovenskih cestah je prišlo do še ene prometne nesreče s smrtnim izidom.

Generalna policijska uprava sporoča, da je včeraj, ob 15.51, na Glavarjevi cesti v Komendi prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. 

Umrl je 64-letni voznik električnega kolesa. 

Nesreča se je zgodila, ko je 37-letni voznik tovornega vozila za prevoz betona vozil po Glavajervi cesti v Komendi. V križišču je zavil desno, takrat pa je v isti smeri pripeljal 64-letni voznik električnega kolesa, v katerega je voznik tovornega vozila trčil tako, da je ta padel po vozišču. Tovorno vozilo je kolesarja nato še prevozilo. Kolesar je umrl na kraju nesreče. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ne cepljenju (nepreverjen)

Sobotainfo pa vij znate ge je Komenda ?

Kejd (nepreverjen)

Boli njih Đ. Glavno ka je črna kronika...

In reply to by ne cepljenju (nepreverjen)

ja rejsan je

Pogačar je imej Komende odneso v širne svejt, če še toga ne vejš!

In reply to by ne cepljenju (nepreverjen)

benica (nepreverjen)

ja rejsan je ........... In ,kaj mi in ti imaš od Pogačarja ? Tudi vlada in in še kaj so poneseni v svejt za to pa sen nam ,čudi cejli svejt .To pa nisi napisal

In reply to by ja rejsan je

ja rejsan je

Ges kak športnek man od Pogačara dosta. Tüde od Kopitara, Dragića, Dončića, Mazejeve, pa ne pozaben na Garnbrehtovo, pa še stotene drüjgeh. Une so ponesle imej Slovenija po svejte, nej kakšna budala od kulturnoga delafca, pa kakšen posrane ćefur tipa Čordić... Po njij zna dosta lidij po svejte, ge je bar Sloveneja. Uspehof telko, da smo se si veselijle uspehon našeh špornekof. Po osvojeneh olimpijskeh medaljah na število prebivalcof smo PRVE NA SVEJTE!!!
Pozna što v svejte kakšnoga kulturnoga delafca, rejsan pozna? Pa se najbole bunejo, kak da je obstoj države odvisen od njij. Ale enomu tupavome kak si tij, tou razlagate!
Ka se tijče vlade, una ma dosta boukšo podporo po Evrope, kak si tij mijsleš. Tij rejsan mijsleš, ka v Evrope ne vejo tou o pejtkoveme trenenge z biciklename, pa ton pa ovon! Rejsan se plijtef, če mijsleš, ka lejko ena Fajounova pa podobne glij na velko izvajažajo lejve komunajzarske fašijzen ta? Janšo poznajo si, tou je dejstvo! Kučana še mogouče, poznale so Drnofška! Drüjge? Kak lejve, tak desne, nikoga! Pa se tij zadavo ale nej, tak pač je, če se že politeko mejšo cuj!

In reply to by benica (nepreverjen)

Starejše novice