S pištolo v roki je sedel v avtomobilu sredi parkirišča na Lendavski ulici v Murski Soboti. Z njo naj ne bi želel ustrahovati nikogar.

Policisti so včeraj med rednim delom, na parkirnem prostoru v mestu Murska Sobota opazili občana, ki je sedel v osebnem avtomobilu in v roki držal predmet podoben pištoli. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da gre za plinsko pištolo, ki mu je bila zasežena.

"Njegov namen naj ne bi bil ustraševanje, saj bi v tem primeru sledil drug postopek," nam je povedal Dejan Bagari, vodja Operativno-komunikacijskega centra PU M. Sobota.

Ni imel orožnega lista

Iz PU Murska Sobota so sedaj poslali tudi sporočilo za javnost.

"Policisti v Murski Soboti so pri rednem delu 38. letnemu občanu zasegli plinsko pištolo. Po določilih Zakona o orožju spada plinsko orožje v kategorijo D2. Plinsko orožje je sicer dovoljeno orožje, vendar ga je potrebno prijaviti, kar pa kršitelj ni storil in za orožje ni posedoval ustrezne orožne listine – priglasitvenega lista. Zaradi kršitve Zakona o orožju so policisti plinsko pištolo zasegli in bodo zoper njega uvedli prekrškovni postopek".

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Arrogant Bastard (nepreverjen)

Očitno nekši sobočki gangster! :)
https://youtu.be/4l7jGnxpYPo?t=14

Clickbait (nepreverjen)

Lep clickbait

peugeot

Neje ustraševanje, mijslin ka je ustrahovanje če dobro znan Slo...

czd (nepreverjen)

Še dobro da ga Manfred ni v roke dobo...bi mu pištolo v r...pritisno

Xxl (nepreverjen)

Ustraševanje,ja če nebi policija opazila mogoče spet dva mrtva.In bi pisalo v trenutku ko je neznanec držal v znanca plinsko pištolo je mimo pripelje kolesar kateremu je POČILA GUMA in oba sta umrla od STRAHA.
Se sprašujete zakaj?

Starejše novice