Pomurski policisti odkrili tatova goriva in registrskih tablic, ki sta zagrešila kar 14 kaznivih dejanj.

Policisti so v letošnjem letu obravnavali več primerov storitev kaznivih dejanj tatvin goriv na različnih bencinskih servisih na območju Pomurja. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da v danih primerih gre za dva osumljena z območja Policijske postaje Murska Sobota.

Kot so zdaj sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je pri obema bila opravljena hišna preiskava, pri čemer je bilo ugotovljeno, da sta osumljena izvrševala tatvino goriv s tremi avtomobili in različnimi ukradenimi registrskimi tablicami.

"Trenutno je na območju Pomurja uspešno preiskanih 14 kaznivih dejanj: 8 tatvin goriv in 3 tatvine registrskih tablic na območju PP Murska Sobota, 1 tatvina goriva na območju PP Gornja Radgona in 2 tatvini goriva na območju PP Lendava. Policisti pa še čakamo povratne informacije iz drugih enot v Republiki Sloveniji, če bi se vozila ali registrske številke pojavile še kje drugje," pojasnjujejo v PUMS.

Ob tem dodajajo, da bo zoper 39- in 58-letna osumljena podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
administrator (nepreverjen)

Pozdravlji pacient
Šihta je konec idem kuči
V pa v svoje sobe potem ko bo konec odmora na psihiatriji v Ormoži

nagicigan (nepreverjen)

pa kaj bo iz tega nič, plača globo in drugi teden zopet po starem.....škoda je, da GOLI OTOK tako sameva in je pozabljen.

Starejše novice