Cesta med Mursko Soboto in Gederovci je zopet terjala zveriženo pločevino.

Danes zjutraj ob 7:42 je na glavni cesti med Mursko Soboto in Gederovci prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo Renault Clio. Nesreča se je pripetila na ovinkastem delu ceste, od koder je avtomobil zapeljal na njivo ter se prevrnil na streho in nato nazaj na kolesa. Nesreči je najverjetneje botrovala neprilagojena hitrost in vlažno cestišče. V nesreči naj bi bila poškodovana voznica avtomobila, ki so jo s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci PGD Murska Sobota, s prizorišča nesreče pa so jo odpeljali reševalci.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

ženske zberte se že inouk. vej pa nemrete dirkati da van paše.
vsakši mejsec ena doj odleti. ite za šparat - je bole varno. no, pa ne pozabte segretoga olja na njen...

Ženska (nepreverjen)

Gost, ka bi rad biu duhoviti? Beden, glup komentar.

Gost (nepreverjen)

Če bi bil samo beden, bi še nekako šlo. Ne vem zakaj se takšni kritiki ne postavijo v centru Murske Sobote in razlagajo svojih teorij. Seveda, lažje se je skriti za računalnikom, heroji.

BB

Moren priznati tüdik ges ka je nežnejši spol zeo emancipacijo dokaj resno! :)

Na žalost nej sigdar v pozitivnom smisli, bez telefona v roki več ne vejo voziti, tak fejst se vživijo v razgovor ka ceste več ne vijdijo komoli kakšega drüjgoga udeleženca v prometi...

...o načini vožnje pa rajši nemo ;)

mr (nepreverjen)
Ženska (nepreverjen)

BB, z mobijon v rokaj lejko opaziš voznike in voznice. Pa ka čedalje več lidij ne uporablja žmigavca, tuj vala za oba spola. Ne posplošuj neka kar tak za hec, dokaži, če lejko!

Dixi WC (nepreverjen)

Je še kakšen zorni kot pod kerim nejste poslikali nesreče?

Komi na čast 2000 slik? Človek doživi nesrečo vi pa se norca delate z njim s takšnimi albumi...

someone1 (nepreverjen)

To je v poduk ostalim, ki se vozite po tej cesti. Da se vidi, kaj se lahko zgodi, če si z mislimi povsod drugje samo pri vožnji ne. Ni vozniški izpit za vsakega. Tu Darwin zahteva svoje. Saj ne pravim, da se meni to ne more zgoditi ampak če se le da ne izzivam nesreče in ko sem pri vožnji sem pri vožnji in vožnja mi je užitek in ne napor.

LXXX (nepreverjen)

AH

neke neke (nepreverjen)

tu je pune lepa cesta za dirkate samo znate mores :)

Starejše novice