Pomurski policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda. 

Na parkirnem prostoru v Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v peško. Slednja je pri tem utrpela zlom levega kolena. 

Ob 16.30 so bili obveščeni o ropu pošte v Veržeju. Ugotovljeno je, da je zaenkrat neznani storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte. Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nato je nato pobegnil.

Neznani storilec je ukradel okrog 6.800 evrov.

Vse bi karkoli vedeli o neznanem storilcu, ki se je po vsej verjetnosti kar nekaj časa zadrževal pred pošto, policisti prosijo da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo.
 

V Morvskih Toplicah je neznanec poskušal vlomiti v skladišče gostinskega lokala. Soboški policisti so obravnavali še poškodovanje tuje stvari, radgonski pa tatvino bančne kartice. 

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bingelj (nepreverjen)

Heheheh, DROBIŽ !!! Toliko dobi giverner Banke Slovenije v 2 tednih plače. Kaj pa oni znani gospod iz Ljubljane? Nekaj okrog 29 milijonov bi se naj šlo?

Slovenecpravi (nepreverjen)

Zaceli se je... Ko narod ne bo imel vec cesa za izgubiti bodo zaceli jemati tam kjer bo kaj za vzeti.... Vsi tisti z polno malho pripravite se...

bingelj (nepreverjen)

In minus je dal tisti, ki ima polno malho. Tisti, ki nimajo nič nimajo kaj izgubiti. Vedno so v strahu za premoženjem tisti, ki nekaj imajo in se bojijo za svojo rit.

In reply to by Slovenecpravi (nepreverjen)

bingelj (nepreverjen)

Pa še nekaj. Po številu komentarjev se vidi, da očitno ljudem dol visi, če se zgodi kakšen rop. Boli jih ku..c za to vse. Če kdo krade pač naj krade.

tomislavAC (nepreverjen)

zveriNA jaća od betona ga bo odkrila

tomislavAC (nepreverjen)

ka je blo šugawe pandurije na enon meste....

Starejše novice