Nove podrobnosti oboroženega ropa, do katerega je prišlo v sredo na pošti v Veržeju.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili nove podrobnosti sredninega ropa.

Policisti so v neposredni bližini kraja ropa našli odvržen denar, ki ga je odtujil storilec. Storilec je denar odvrgel zaradi sistema, ki ga je obarval.

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Murska Sobota nadaljujejo z zbranjem obvestil z namenom izsleditve storilca.

Spomnimo, da so bili policisti v sredo, okrog 16.30 so bili obveščeni o ropu pošte v Veržeju. Ugotovljeno je, da je storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte. Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nato je nato pobegnil.

Neznani storilec je ukradel okrog 6.800 evrov.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
F31 (nepreverjen)

Ta bedak pa ne ve prat denarja da ga je odvrgel, bo moral v politiko...

100-100 (nepreverjen)

Vej pa bar pravilno napišite naslov.

someone1 (nepreverjen)

Ropar po robu pošte odvrgel denar, ker se je ta obarval .... 1:10 minut pa nikoga ne zanima pravilen naslov

bingelj (nepreverjen)

Uslužbenka si je veliko upala, da je med denar dodala še barvico. Pa tudi ropar je totalni amater, da je sploh šel na eno tako majhno pošto, ker tam ni veliko denarja. In še drugič, da ji ni preprečil, da mu nastavi barvico. Totalni nesposobnež. Razen, kot se je že ugibalo takoj po dejanju, če ni šlo samo za slepilni manever, da se patrulje preusmeri na drugo mesto.

? (nepreverjen)

Budalo, ti se pa res na vse razumeš. Za take primere imajo uslužbenci pripravljen poseben denar, ki ga izročijo roparjem. Imajo natačna navodila kako morajo ukrepati. Usližbenka pa bi se naj roparju celo fizično upirala, dokler ni potegnil pištole.

In reply to by bingelj (nepreverjen)

Starejše novice